Compania SoftServe, numită “Challenger” în Raportul Gartner Magic Quadrant 2023 pentru serviciile de dezvoltare software personalizate, la nivel global

decembrie 7, 2023

SoftServe, furnizor de servicii de consultanță IT și servicii digitale, a anunțat astăzi că a fost numit de către Gartner® drept Challenger în raportul Magic Quadrant™ 2023 pentru serviciile de dezvoltare software personalizate, la nivel global. SoftServe a fost recunoscută pentru abilitatea sa de execuție și viziunea holistică.

"SoftServe este recunoscută în piață ca partener preferat al unora dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie și companii din lume", a declarat Alex Chubay, CTO al SoftServe. "Abordarea noastră implică o perspectivă holistică care cuprinde componenta de business, experiența utilizatorului, ingineria cloud și de date, alături de tehnologii de ultimă generație - cum ar fi Generative AI - care permit clienților noștri să creeze produse digitale premiate și să-și transforme afacerile."
Rapoartele Magic Quadrant sunt rezultatul unor cercetări riguroase, bazate pe fapte, în piețe specifice, oferind o imagine de ansamblu asupra pozițiilor relative ale furnizorilor pe piețele în care creșterea este ridicată, iar diferențierea furnizorilor este distinctă.
De mai bine de 30 de ani, clienții SoftServe se bazează pe expertiza avansată a unei echipe globale de experți în tehnologie de a oferi suport de neegalat și inovație în domeniul dezvoltării software.

"Credem că recunoașterea SoftServe ca Magic Quadrant Challenger are la bază profunzimea și amploarea capacităților noastre tehnice, zeci de ani de experiență și talentul excepțional în inginerie, care oferă valoare de clasă mondială clienților noștri, în fiecare zi", a declarat Alex Chubay.
Evaluarea Magic Quadrant se bazează pe criterii privind capacitatea de execuție a furnizorului și viziunea completă a acestuia. Citiți raportul pentru a afla de ce a fost SofServe recunoscută, dar și pentru a descoperi informațiile pe care Gartner le oferă despre piața serviciilor de dezvoltare software personalizate.


Articol furnizat de KomuniK - Comunicate de presa

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro