Comisarul Christian Ciocan si Ion Iliescu starnesc simpatii pe pagina de Facebook a politistului

Intr-o postare pe pagina sa de facebook, o fotografie in care Christian Ciocan apare alaturi de Ion Iliescu, a strans imediat 100 de like-uri.

Comisarul indeamna la respect fata de fostul Presedinte al Romaniei si, in general. Desi, in majoritatea lor, comentariile sunt in aceasta nota – a bunul simt – exista si unele care starnesc, pur si simplu, rasul:

“Un criminal şi un poliţist în aceeaşi poză, deja prea mult, domnule Ciocan. Îmi pare rău, aţi rămas cu un ,,prieten'' în minus!”
“Felicitari ! .unii au poze si cu Hitler..”
“Grija mare....dl. Ciocan.....poate cheama mineriiiiiii......”
“Doi comunisti ce alceva,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ”

Evident, acestea nu au fost apreciate de Ciocan cu “like”, care declara nu cu mult timp in urma pentru einformatii.ro (credit foto) ca este impresionat de personalitatea lui Ion Iliescu.

Pe aceeasi pagina de FB a lui Christian Ciocan, o fana – jurnalista din judetul Vaslui – posteaza o fotografie cu acelasi Ion Iliescu, dar si alta cu Emil Boc, alaturi de mesaje de buna dispozitie.

Christian Ciocan este foarte popular si apreciat si pe paginile sale de FB, care nu au insa nici o legatura cu profesia lui, de politist.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro