Colia Power, noul concept de baterii externe pentru telefoane si tablete

iunie 1, 2012

Cresterea exploziva a puterii de calcul instalate intr-un telefon inteligent sau intr-o tableta face ca tot mai multi utilizatori să renunțe la PC-uri pentru dispozitivele mobile. Problema autonomiei acestora poate fi rezolvată prin folosirea unor baterii externe din gama Colia Power.

Asa cum Steve Jobs remarca „PC-urile vor ajunge ca si camioanele. Nu vor disparea, vor continua sa aiba valoarea lor, insa pentru acei oameni care au nevoie de ele”. Ecranele din ce in ce mai mari si mai stralucitoare, transferul de date la viteze tot mai mari, procesoarele tot mai puternice, toate acestea au un pret si anume consumul sporit de energie. Capacitatea bateriilor nu a crescut semnificativ pentru ca telefoanele sa ramana subtiri si usoare, iar acest lucru si-a spus cuvantul asupra duratei de utilizare a telefonului sau tabletei fara sa depinzi de o priza.

Importatorul VHCI Business Development răspunde acestei provocări lansand in premiera pe piața românească, o gama noua de baterii externe sub brandul propriu Colia Power. Ele sunt destinate telefoanelor produse de Apple, BlackBerry, sau cele ce ruleaza Android cum ar fi Samsung, HTC, LG si altele.

Aceasta noua gama vine cu o inovatie: o imbunatatire semnificativa a portabilitatii prin integrarea conectorilor si prin adoptarea standardului USB pentru reincarcarea lor.

Colia Power.Stick – modelul cel mai mic si mai portabil. Un design elegant cu o carcasa de aluminiu ce vine in 8 culori. Exista 2 variante de conectori ascunsi in capac: Apple si Micro-USB pentru BlackBerry si Android. Capacitatea e sufienta pentru a reincarca un smartphone odata si jumatate. Reincarcarea se face prin portul USB atasat.
Colia Power.QYG 5000 – are integrati ambii conectorii, pentru Apple si Micro-USB, in mod discret in carcasa. Capacitatea e suficienta pentru a incarca de 2-3 ori un telefon.
Colia Power Ideo 5500 – Dedicata doar telefoanelor ce folosesc portul Micro-USB, are un design elegant cu conectorii integrati elegant in carcasa.
Colia Power QYG 6000 – Energia disponibila baterie este afisata cu leduri verzi sub carcasa translucida neagra. Prin adaptorul atasat se pot incarca orice dispozitiv care foloseste conectorul Micro-USB, USB standard sau Apple. Reincarcarea ei se face tot prin cablul conector integrat.
Colia Power Ideo 8000 – Potrivita pentru tablete, are doua porturi USB de 1A si respectiv 2A si de asemenea o iesire cu tensiune variabila a.i. acopera cam cea mai mare gama de tablete existente.

„Primele baterii externe le-am adus in Decembrie 2010. Au mers bine insa principala lor problema a fost portabilitatea. Sigur, puteai sa le tii in buzunar, insa trebuia sa ai si cablul la tine. De atunci lucrurile au evoluat iar acum, noile modele au totul integrat. Atat conectorul pentru telefon, cat si conectorul USB ce se utilizeaza pentru a reincarca bateria externa dupa ce s-a consumat. Aceasta mica inovatie, are un efect benefic foarte mare. Le-as numi baterii-externe 2.0.” – a declarat Valentin Haicu, Directorul General al VHCI Business Development.

Noile produse Colia Power au fost prezentate public pentru prima oara la evenimentul RoNewMedia iar reactia vizitatorilor a fost extrem de buna. De acum sunt disponibile in magazinul on-line de portofoliu www.FunGadgets.ro si in curand si in reteaua partenerilor autorizati.

Urmatoarea prezentare a acestor produse va avea loc in cadrul evenimentului „Marketing 3.0 – Philip Kotler”. „Advertising-ul este verticala de industrie care ne aduce cei mai mari clienti. Are cea mai mare contributie la cifra de afaceri, in acest moment. Pentru noi este o onoare sa participam ca expozanti la un eveniment la care va fi prezent chiar parintele marketingului modern. Speram sa plecam si cu cateva lectii invatate, deoarece aceste produse sunt strategice pentru noi, avem planuri mult mai mari, de nivel European, iar Romania e una din tarile pilot. In prezent produsele Colia Power sunt disponibile doar in Romania, urmand sa fie extinse si in restul Europei, treptat, incepand cu toamna aceasta” – a precizat Valentin Haicu.

Preturile noilor baterii externe pentru telefoane variaza intre 148 lei si 279 lei in functie de capacitate, iar cele pentru tableta costa 365 lei. Pentru detalii, acesati fungadgets.ro.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro