Colectare de carti in limba romana pentru scolile romanesti din Voevodina si Valea Timocului

Asociaţia Eastern European International Help din Bucureşti având ca parteneri principali Ministerul Educaţiei şi Cercetării si Societatea Română de Radiodifuziune (Direcţia de Spectacole, Expoziţii şi Manifestări Complexe) anunţă lansarea campaniei naţionale de colectare de cărţi în limba română pentru şcolile româneşti din Voevodina şi Valea Timocului – Republica Serbia şi Muntenegru.

Campania se va desfăşura la nivel naţional în perioada 8 martie – 30 aprilie 2006, având ca punct de pornire Salonul de Carte şi Presă Bucureşti, ediţia a XI-a, care va avea loc între 8 şi 12 martie 2006 la Muzeul Naţional de Istorie a României. În perioada 20 martie – 3 aprilie 2006, organizatorii vor amenaja un cort de campanie în Parcul Tineretului, intrarea Şincai, pentru promovarea acestei acţiuni.

Misiunea acestei campanii este promovarea şcolilor româneşti din Voevodina şi Valea Timocului în România şi prin aceasta, strângerea de cărţi, manuale şcolare şi rechizite în folosul acestora. Toţi cei care doresc să susţină acest demers o pot face printr-o donaţie de carte pe adresa: Eastern European International Help, C.P. 1-587, Bucuresti 014700.