Coldplay, manele, democrație, rasism, woke, discernământ

iunie 13, 2024

Ai sansa de a aparea pe genericul unui documentar despre razboiul din Ucraina

In 7 mai 2024 am lansat primul trailer al unui documentar despre Ucraina in care vom prezenta momente dramatice dar si inspirationale pe care le-am filmat acolo.

Trailerul este aici si te invit sa il urmaresti si sa ii oferi cate un LIKE si poate si un comentariu, lucru pentru care iti multumesc anticipat:

Clipul a fost prezentat si de TVR INFO in emisiunea Frontul realizata de Alina Grigore si difuzata marti, 7 mai, intre orele 19.00-20.00, fiind invitat in studio. Este probabil primul documentar romanesc despre razboiul din Ucraina si va fi trimis la multe festivaluri.

Pentru a putea face acest lucru, este nevoie sa fim in masura sa acoperim taxele de participare si alte cateva cheltuieli necesare. Iar cand vorbesc la plural o fac pentru ca acest documentar presupune o coaborare cu Alex Craiu, un roman care traieste in Ucraina si pe care il poti urmari aici

@nuvreiaici

De aceea, ne-am gandit sa ii invitam pe toti cei care doresc sa sprijine acest demers, sa contribuie cu o donatie de minim 300 de Euro, lucru care le va asigura mentionarea in genericul documentarului la capitolul dedicat multumirilor.

Pentru ca tocmai am lansat aceasta propunere, pentru toti cei care vor face o astfel de donatie pe parcursul lunii mai, pragul minim pentru a fi inclusi in generic este redus cu 50%, adica va fi de 150 de Euro.

Iar pentru cei care mi-au sustinut activitatea pana cum prin donatii, va fi o reducere suplimentara, astfel ca pragul minim achitat in luna mai va fi de doar 100 de Euro (sau 500 de lei) in oricare din urmatoarele variante:

Paypal: http://paypal.me/remuscernea

Buy me a coffee: https://www.buymeacoffee.com/remuscernea

Patreon: https://www.patreon.com/remuscernea

IBAN Lei: RO97RZBR0000060022044904 Raiffeisen Bank, Cod swift: RZBRROBU Remus Cernea

IBAN Euro: RO30RZBR0000060023268795 Raiffeisen Bank, Cod swift: RZBRROBU Remus Cernea

Iti multumim anticipat si te asteptam printre cei care vor avea numele mentionat intr-un documentar care speram ca va fi urmarit de multe milioane de oameni din numeroase tari!

 

 

Sursa Youtube

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro