CNA - Somatii publice pentru TVR 1, 1 TV Piatra Neamt si OTV

Consiliul National al Audiovizualului, intrunit in sedinta publica din data de 29 noiembrie a.c., a decis sa adreseze somatii publice titularilor de licenta pentru posturile TVR 1, 1 TV Piatra Neamt si OTV.
Emisiunea electorala difuzata de postul TVR 1 in seara zilei de vineri, 26 noiembrie s-a prelungit dincolo de ora 24, postul depasind astfel intervalul prevazut pentru campania electorala la art 66 lit. b) din Legea nr. 373/2004 pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului.
Prin prezenta intr-o emisiune difuzata sâmbata, 27 noiembrie, a domnului Gheorghe Stefan, presedintele PNL Piatra Neamt si a prefectului judetului Neamt, postul 1 TV al societatii Euromedia a incalcat prevederile art. 66 din Legea nr. 373/2004 pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului. Acelasi act normativ a fost incalcat de postul OTV prin difuzarea, duminica, inainte de ora 21, a unor emisiuni in care au fost prezenti domnii Emil Constantinescu, candidat din partea Partidului Actiunea Populara si Radu Câmpeanu, candidat din partea Aliantei D.A. PNL-PD la alegerile parlamentare. De asemenea, OTV a difuzat o emisiune electorala care s-a prelungit dincolo de ora 24 a zilei de vineri, 26 noiembrie, depasind astfel intervalul prevazut pentru campania electorala. (CNA)

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro