CNA ia masuri impotriva decadentei !

aprilie 24, 2013

Emisiunea ,,Te vreau langa mine'' al postului de televiziune Kanal D a fost amendata cu 10 000 de lei pentru incalcarea legislatiei audiovizualului cu privire la protectia minorilor.

Potrivit Libertatea.ro, CNA a analizat editiile din 11 februarie respectiv 8 aprilie a emisiunii ,,Te vreau langa mine''. In urma acestei analize s-a constatat ca cei doi prezentatori Viorica si Ionita de la Clejani nu doar ca fac numeroase greseli gramaticale, dar in cadrul emisunii s-au facut numeroase referiri la aspecte care tineau de intimitatea participantilor. In cele doua emisiuni desi aflate la un interval considerabil au avut loc si alte incidente care au generat insulte.

La sedinta CNA de joi a fost prezenta si producatorul emisiunii Alice Bogaciu care a facut precizarea ca programul este prezentat in direct ceea ce face ca participantii sa nu poata fi controlati. De asemenea a mai precizat ca emisunea este una de ,,divertisment''.

,,Incercam sa gasim pentru oameni simpli, obisnuiti, o jumatate. Noi nu avem un scenariu, nu le impunem absolut nimic, decat decenta, in masura in care se pot concentra. Incercam sa pastram caracterul real al acestei emisiuni, am incercat sa o înregistrăm, dar am fost acuzati de facatura si atunci am lasat-o in direct. Noi ne straduim sa pastram decenta limbajului. Poate uneori nu reusim, dar incercam sa imbunatatim tot timpul", a mai spus Alice Bogaciu

Raluca Sandu
[email protected]

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro