Clubul Sportiv Besta organizeaza a 11- a editie a Tudor Tennis Trophy

Clubul Sportiv Besta organizeaza in perioada 13, 14 si 15 august 2009, la Samurcasi Arena, editia numarul 11 a Tudor Tennis Trophy. Sponsorul principal al turneului este Besta Group, care a sustinut evenimentul inca de la prima sa editie. La Tudor Tennis Trophy vor lua parte prieteni si parteneri ai companiei, juniori, precum si personalitati din lumea sportului si reprezentanti ai mass-media.

La eveniment vor fi prezenti Lucian Viziru, comentatorul sportiv Adrian Fetecau si multi altii. Arbitrul partidelor ce se vor desfasura in cadrul turneului va fi internationalul Herve Madramany.

Paul Tudor, Presedinte Besta Group, a declarat: Ne bucuram ca Tudor Tennis Trophy este un eveniment ce reuseste sa reuneasca un numar important de participanti in fiecare an. Suntem mandri ca ducem traditia mai departe si incercam sa facem din fiecare editie un eveniment memorabil. Si in 2009 participantii vor avea parte de o multime de surprize placute.

Sponsorii editiei 2009 a Tudor Tennis Trophy sunt Sarra Blu, Rombal, Vredenstein si Romtelecom. Mingea oficiala de concurs va fi asigurata in acest an de Wilson.

BESTA este un jucator major pe piata produselor metalurgice, cunoscut distribuitor de produse din otel, feroaliaje, metale si aliaje neferoase, pentru consumatorii din industria metalurgica, industria constructoare de masini, navala, miniera, a cimentului, furnizor de anvergura pentru producatorii de otel si pentru constructorii civili si industriali din Romania.

Besta Group a ales sa comunice prin Infinit PR incepand cu august 2009, in urma unei analize amanuntite a pietei de comunicare si PR din Romania. Infinit PR intelege ritmul alert al companiilor din portofoliu si nevoile lor de comunicare, de aceea asigura solutii flexibile, personalizate.

Infinit PR, parte din Infinit Holding, este o agentie de consultanta in comunicare ce ofera servicii complete de relatii publice, de la planificare strategica la campanii de CSR si managementul reputatiei companiei.

Fiind parte din Infinit Holding, Infinit PR are acces atat la resursele creative cat si la cele strategice ale grupului, oferind astfel solutii integrate de comunicare. Infinit PR pune accentul pe abordari strategice originale si furnizarea lor in timp real, adaptandu-se ritmului de dezvoltare al fiecarui client.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro