Club brazilian de fotbal roaga fanii sa doneze sange

iulie 3, 2012

Clubul brazilian de fotbal, Victoria incearca sa-i determine pe fanii sai adevarati sa doneze sange, iar pentru a-i stimula a gasit o varianta la care un suporter adevarat nu-i poate rezista. In blazonul clubului predomina culoarea rosie, iar conducerea a inlaturat-o de pe echipamente si de pe toate materialele de promovare, spunand ca rosul va fi reintrodus gradual pe masura ce fanii vor dona sange.

Campania numita "Sangele meu e rosu si negru", dupa culorile oficiale ale clubului, vine sa completeze eforturile autoritatilor braziliene de a-i stimula pe oameni sa fie mai activi in ceea ce priveste donarea de sange pentru transfuzii. Conducerea clubului Victoria spune ca a recurs la aceasta campanie, in locul unui apel discret catre fani, deoarece doreste sa-i determine pe acestia sa se implice mai mult in problemele tarii si sa constientizeze importanta pe actul donarii de sange o are in salvarea multor vieti amenintate.

La ultimul meci, jucatori nu au purtat culorile traditionale negru si rosu. Ei au aparut pe teren in echipament negru cu alb si purtand un banner pe care era scris "Victoria si-a dat intotdeauna sangele pentru voi, este momentul sa-l donati si voi pe al vostru!"

Potrivit presedintelui clubului, rosul va reaparea pe echipamente pe masura ce fanii vor dona sange.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro