Clientii BRD Finance isi pot rambursa ratele la credite prin intermediul Postei Romane

Incepand din aceasta luna, clientii BRD Finance Credite Consum SRL pot achita ratele, atat la creditele obtinute, cat si la cardurile cobranded emise in parteneriat cu Carrefour, Praktiker, Rombiz si Real,- si prin intermediul a 500 de oficii postale informatizate apartinand Postei Romane.

Pentru efectuarea platilor, clientii trebuie sa prezinte salariatului postal unul din urmatoarele documente, care contin obligatoriu un cod de bare: INFO CARD, scrisoarea de confirmare a creditului sau extrasul de cont. Dupa achitarea sumelor, clientii vor primi o chitanta stampilata si semnata de lucratorul postal. Clientii care opteaza pentru efectuarea platilor prin intermediul retelei Postei Romane se pot prezenta la oricare dintre cele 500 de oficii postale, indiferent de localitatea de domiciliu, si pot achita orice suma.

«Colaborarea cu BRD Finance este benefica pentru clienti, care au astfel acces la serviciile de care au nevoie prin intermediul celei mai mari structuri de retail din tara, si in acelasi timp este corespunzatoare unei strategii sanatoase de dezvoltare a afacerilor companiei», a declarat Dan Mihai Toader, presedinte – director general al Postei Romane.

« Parteneriatul incheiat de BRD Finance cu Posta Romana este dovada permanentei preocupari a companiei noastre fata de nevoile specifice ale clientilor, profitand de fiecare ocazie pentru a le oferi servicii de cea mai inalta calitate. Practic, beneficiind de experienta de zeci de ani si de reteaua foarte dezvoltata si bine pusa la punct a Postei Romane, oferim acum clientilor BRD Finance o alternativa la plata ratelor la ghiseu, facand acest proces tot mai simplu» a declarat Pierre Boscq, Director General al BRD Finance Credite Consum SRL

Informatii despre reteaua oficiilor postale VPN pot fi obtinute apeland serviciul de relatii cu clientii Infopost, la numarul de telefon cu tarif normal 9393 pentru Bucuresti, sau 021/9393111, pentru celelalte localitati din tara.