Clientii BCR Banca pentru Locuinte au economisit peste 800 milioane lei in 2011

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a inregistrat pe parcursul anului 2011 o crestere spectaculoasa a depozitelor, de peste 85% fata de finalul anului 2010.

 

„In ultimul an, clientii BCR Banca pentru Locuinte au continuat sa fie optimisti, sa economiseasca pentru planurile lor de viitor si pentru imbunatatirea conditiilor de locuit.De aceea, in toamna anului 2011, am venit in intampinarea lor cu un nou produs, care ofera optiuni flexibile pentru faza de economisire. Concret, clientii nostri pot sa economiseasca fie in rate lunare regulate, dar si prin mai multe plati neregulate, in functie de disponibilitatile lor banesti. Cresterea continua a depozitelor atrase de la clienti este un semnal pozitiv in conditiile curente ale pietei, demonstrand inca o data orientarea romanilor catre economisire si investitii pentru locuinta si viitorul familiei lor”, a precizat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

BCR BpL a ajuns, la finele anului 2011, la un numar de peste 250.000 de clienti si care au reusit sa economiseasca o suma de peste 800 milioane lei (circa 200 milioane EUR).

Citeste integral: www.banipentrucase.ro