Clessidra a dat start liniei de imbracaminte de dama pentru iarna!

 

Clessidra, ca de fiecare data, nu intarzie sa isi surprinda publicul tinta cu noi colectii interesante de imbracaminte. Tinutele perfecte spre a fi purtate pe timpul iernii sunt deja expuse in vitrinele virtuale, iar preturile nu sunt dintre cele ce pot speria. Calitate, diversitate, bun gust si multe avantaje pentru clienti sunt doar o mica parte din motivele pentru care Clessidra este magazinul online preferat de femeile din Romania.

Pantaloni, jachete, rochii, salopete – parte din articolele vestimentare din stocul de la Clessidra cu care publicul se poate delecta. Vorbim de colectii impresionante, colectii pliabile pe toate exigentele trendului sezonului rece. In plus de asta, preturile sunt aceleasi cu care Clessidra si-a obisnuit publicul: accesibile oricui.

Colectia de jachete de la Clessidra – diversitate si eleganta deplina!

Jachetele sunt piesele de imbracaminte poate cele mai cautate acum la finalul toamnei. Vorbim de articole vestimentare care, prin constructia lor, favorizeaza factorul termic si pluseaza asupra aspectului purtatoarei. Clessidra vine cu o multime de recomandari in acest sens.

Cele interesate regasesc pe clessidra.ro genti de fas, paltoane de grosimi diferite, dar si haine din blana artificiala. Mai mult decat atat, in cazul in care vremea mai permite, sacourile raman in continuare o recomandare de articole vestimentare demne de purtat pentru aspectul pe care il ofera intregii tinute. Colectia Boucle de sacouri cuprinde 3 modele incantatoare – elegante, pana in talie si dintr-un material extrem de calduros. O alta recomandare in acest sens este si paltonul Teddy maro – mai multe detalii direct pe clessidra.ro.

Compleurile din tricot de la Clessidra – emblemele iernii 2020!

Tricoturile sunt la mare cautare pe timp de iarna, fiind un material emblema in tabloul sezonului. Puloverele din tricot sunt deja clasice, orice femeie are cel putin un astfel de pulover. Insa cele mai indraznete din fire isi vor dori ceva mai mult de la acest material. Pentru ele compleurile din tricot sunt o recomandare.

Clessidra propune pentru femeile interesate cateva modele de compleuri din tricou in culori ce ies in evidenta. Marimile sunt diversificate, astfel ca oricine poate fi la moda iarna aceasta ca un pulover din tricot de la Clessidra.

Contact Clessidra

Str. Cerna, NR. 3, Rm. Valcea

0730 612 141 / 0752 094 324

contact@clessidra.ro

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Clessidra a dat start liniei de imbracaminte de dama pentru iarna!