Claudia Stirbei la conferinta Mama si copilul Hainele de gravida stil si confort

Crede ca maternitatea i-a oferit si timpul, si curajul sa inceapa ceva pe cont propiu si asa a ajuns sa isi deschida showroom-ul magazinul online Mama Boutique.

Spune ca Mama Boutique a aparut dintr-o necesitate… a ei si a prietenelor ei, o necesitate pe care a simtit-o in perioada sarcinii si care s-a dezvoltat si creste frumos.

Pe langa magazinul online, detine si un showroom in cartierul Floreasca, unde se intalnim cu gravidute, beau un ceai, povestesc si probeaza hainute :).

In cadrul conferintei “Mama si copilul”, va discuta despre garderoba gravidei si despre cum alegi hainele care sa iti ofere confortul de care ai nevoie si, in acelasi timp, care sa se adapteze stilului personal.

Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul”.

Detalii despre program, desfasurare si locatie gasiti aici: woman2woman.ro/conferinta-mama-si-copilul-editia-doua-17-decembrie-2014/

Sponsori principali: Farmaciile Belladonna si Sian Books – parte a grupului editorial All
Partener: Cartoon Network
Sponsori secundari: Aqua Carpatica, Active Family Center, Arthur Murray, DP Collection, Himalaya Herbals, Eau Thermale Jonzac din partea Belladonna, La Redoute, Mama Boutique, Natessance bebe din partea Belladonna, Spring Events.

Pateneri media: Bebelu.ro, Clubulbebelusilor.ro, Casamea.ro, Lumealuijunior.ro, LivePR, Mobikid, Mujer, PR2Advertising.ro, Ring, Romanialibera.ro

Inscrie-te gratuit la conferinte@woman2woman.ro. Detalii despre inscriere gasesti aici.


» Preluat de pe LivePr.ro
Claudia Stirbei la conferinta Mama si copilul Hainele de gravida stil si confort