Citibank Romania deschide o noua sucursala in Sibiu

Citigroup are placerea sa anunte extinderea retelei Citibank Romania S.A. – astazi 29 iunie 2005 se deschide o noua sucursala corporate in orasul Sibiu care va acoperi si judetele Alba si Valcea.

Decizia de a deschide o sucursală în Sibiu este una strategică pentru Citibank România. Sibiu este unul dintre oraşele care au cunoscut o creştere economică semnificativă, cu precădere în ceea ce priveşte operaţiunile financiare. Sibiul este a doua piaţă financiară din România, după Bucureşti, datorită prezenţei Bursei Monetar Financiare si de Marfuri – Sibiu şi a unui număr mare de alte instituţii financiare importante.

“Comunitatea de afaceri sibiană va beneficia de acum de varietatea de servicii pe care noua noastră sucursală le va oferi, încluzând aici gama completă de servicii şi produse dezvoltate de Corporate and Investment Bank în România, la acelasi nivel de profesionalism ca in orice alta sucursala Citigroup din lume. Totodata, detinerea celui mai modern sistem de Internet Banking ce permite clientilor nostri sa realizeze in timp real tranzactii si operatiiuni financiare din orice colt din lume, face ca oferta noastra sa fie unica pe piata.” a declarat Witold Zielinski, Presedinte Citibank Romania S.A.

Citigroup (NYSE: C), cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, care deţine 200 de milioane de conturi de client în peste 100 de ţări din lume, furnizează clienţilor, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru clienţi persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, asigurări, garanţii bancare şi managementul investiţiilor. Printre numele de marcă majore reunite sub umbrela Citigroup se numără Citibank, CitiFinancial, Primerica, Smith Barney, Banamex, şi Travelers Life and Annuity. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com.