Cinematograf de 2 milioane de euro la Pitesti

Grupul francez Flash Consult Invest aduce, prin Euromall Piteşti, cel mai mare cinematograf din provincie, în urma semnării unui contract în valoare de 2 milioane de euro cu reţeaua internaţională de cinematografe Odeon.

Odată cu inaugurarea complexului comercial Euromall, care va avea loc în primăvara anului viitor, argeşenii vor putea vedea ultimele creaţii de la Hollywood într-unul din cele mai moderne cinematografe din lume. Cinema Odeon din cadrul Euromall Piteşti are o suprafaţă de 2.200 mp, împărţită în 6 săli de cinema cu o capacitate totala de 1400 de locuri, beneficiind de cea mai nouă tehnologie de sunet şi imagine.

Odeon este cel mai mare lanţ de cinematografe din Grecia. În acest moment, Odeon are peste 100 de centre şi vinde mai multe bilete decât oricare alt lanţ de cinematografe, peste o treime din numărul total de bilete de cinema distribuite in Grecia.

„Ne bucurăm că odată cu deschiderea Euromall-ului piteştenii vor avea parte de produse şi servicii de calitate. Studiile confirmă faptul că argeşenii îşi doresc de mult un centru comercial care să le ofere posibilitatea să facă cumpărături şi să se distreze în acelaşi timp, mai ales că în Pitesti nu există deocamdată cinematografe multiplex la standarde europene”, declară Moshe Turgeman, Senior Partener al Flash Consult Invest.s

Reprezentanţii Odeon spun că asocierea cu Euromall Piteşti va fi cu siguranţă un succes pentru ambele părţi, pentru că împărtăşesc aceleaşi idealuri de standarde moderne. Din acest motiv Odeon va deschide săli şi la Galaţi, în urmatorul Euromall.

Euromall Piteşti mai include o zonă pentru cumpărături, peste 100 de magazine şi un supermarket de peste 2600 de metri pătraţi. De asemenea, acesta cuprinde restaurante şi terase moderne, o farmacie deschisă non-stop, Food Court, biliard, sală de jocuri – Cazino Electronic şi parcare de peste 700 de locuri.

Până în prezent, Euromall a închiriat peste 80% din suprafaţa disponibilă. Printre marile firme cu care Euromall Piteşti a semnat contracte de parteneriat se numără: UNIVERS ALL, KFC, Kenvelo, Lee Cooper, INA Center, Springtime, Adidas, B&B, Fiorangelo, Meli Melo, Odeon, Germanos, Bigotti, Motor Jeans etc.