Cine va castiga EURO 2012?

iunie 4, 2012

Cine va fi noua campioana a Europei si va castiga Campionatul European din 2012? Aceasta este intrebarea tuturor microbistilor si iubitorilor celui mai urmarit sport al lumii, fotbalul.

Dupa un sezon istovitor de Liga I, microbistul roman incepe sa isi indrepte atentia usor-usor catre Campionatul European de Fotbal 2012, gazduit in acest an de nimeni altcineva decat de vecinii nostri ucrainieni, in stransa alianta cu Polonia. Astfel, ajungem iarasi sa vorbim despre colosi ai fotbalului european, cat si mondial, atintindu-ne privirele catre proaspatul LCD nou cumparat si berea ce va sta la rece pe intreaga perioada a Europeanului. O luna de desfatare cu Cristiano Ronaldo, Xavi, Iniesta si multe alte nume noi care vor veni sa isi castige renumele de staruri intr-o competitie suprema ce a dat ani de-a randul spectacolul de care aveam nevoie.

Si pentru ca nivelul adrenalinei sa fie la cote optime, nu ne mai ramane decat sa ne inregistram la una din casele de pariuri preferate ale romanilor - Bet 365 - pentru o experienta LIVE de neimaginat. Nu va fi etapa din grupe lipsita de biletul zilei, nici pahar de bere care sa nu fie insotit de goluri. Da, cat mai multe goluri, ca pentru asta traim meciul in fata televizorului.

Vorbim despre Ucraina si ne trece prin minte totodata si o excursie pana la Lvov, care nu s-ar traduce prin multa benzina consumata. Biletele la meciuri pot fi achizitionate online, iar o excursie in 4-5 insi ar reduce serios din costuri. Fanaticii vor adopta aceasta strategie, avand in vedere faptul ca nu ti se ofera de multe ori sansa sa vezi pe viu un meci al Campionatului European.

Casele de pariuri sportive au afisat din timp cotele pentru castigatoarea competitiei, Spania si Germania avand primele sanse in viziunea microbistilor din lumea intreaga. La mica distanta se situeaza nationala Olandei, urmata de cea a Portugaliei. E drept, Portugalia a reusit mai mereu sa dezamageasca, cu atat mai mult cu cat a avut in 'ghete' titlul si nu a putut sa il concretizeze, Grecia socand o lume intreaga prin succesul purtat cu cativa ani in urma.Tocmai de aceea, intrebarea din titlu ramane valabila: Cine va castiga EURO 2012?
 

 

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro