Certinvest lanseaza Contul meu

Certinvest lanseaza un produs nou si competitiv, adaptat pietei si indreptat spre satisfacerea nevoilor de economisire ale investitorilor: Contul meu, primul modul de operatiuni online cu unitati de fond.

Cu o experienta de peste 11 ani pe piata de capital, Societatea de Administrare a Investitiilor Certinvest SA este unul dintre cei mai vechi administratori de fonduri deschise de investitii din Romania.

Fondurile deschise de investitii administrate de Certinvest sunt: Fondul Intercapital cu plasamente in actiuni, Fondul Capital Plus cu plasamente diversificate, Fondul Orizont cu plasamente in obligatiuni si Fondul Tezaur cu plasamente pe piata monetara.

Oferta Certinvest cuprinde, de asemenea, conturile individuale administrate, produse adresate investitorilor activi in administrarea economiilor personale si cunoscatori ai pietei de capital. Conturile individuale fie au o structura personalizata a plasamentelor (actiuni, obligatiuni, titluri de stat, fonduri de investitii) fie pot replica evolutia anuala a indicilor bursieri – Indicele BET si Indicele Certinvest (lansat la 1 ianuarie 2006).

Proiectul a fost dezvoltat in parteneriat cu E-Invest Romania, solutiile tehnice fiind asigurate de DotCommerce.
Avantajul unei astfel de platforme online consta in rapiditatea tranzactiilor, in accesul permanent la informatii privind contul si in facilitarea accesului investitorilor oriunde ar fi acestia, in tara sau in strainatate.
Operatiunile posibile in cadrul modulului online sunt:
• inregistrarea clientilor (deja existenti sau aflati la prima operatiune)
• achizitionarea de unitati de fond
• rascumpararea de unitati de fond in conturile predefinite
• vizualizarea istoricului de operatiuni
• modificarea profilului investitorului

Noul produs va fi prezentat publicului in data de 18.05.2006, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel – sala Timisoara