Cele mai vandute produse pe Vitacaps.ro in perioada 02.09.2019-12.09.2019

Motivul pentru care ne numim Vitacaps.ro este acela că furnizăm produse naturiste care provin din natură, fie sub forma sa organică, fie ca extracte concentrate. Suntem pasionați de a furniza sănatatea intr-o capsulă.

Topul celor mai cumparate produse

1. Spirulina

Spirulina alga minune, cunoscutul supliment alimentar, cunoastem ca este o alga ce a fost descoperita in lacurile alcaline situate in America de Sud si Africa. Supra alimentul minune este considerat o adevarata binecuvantare pentru coprul uman.

2. Cicatridina

Cicatridina hemoroizi este una dintre cele mai eficiente medicamente care exista, in momentul de fata, pe piata din Romania, si trateaza cu efecte imbucuratoare, problemele hemoroizilor si a unei game variate de rani si julituri la nivelul pielii.

3. Celadrin

Celadrin articulatii este considerat un adevarat miracol pentru ingrijirea articulatiilor, fiind un preparat 100% natural care a fost obtinut din uleiuri vegetale nesaturate, ce au fost extrase din ulei de nuca de cocos, ulei de nucsoara, ulei de masline, ulei de sambure de palmier, ulei de palmier dar si alte uleiuri vegetale.

Va asteptam pe Vitacaps.ro

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cele mai vandute produse pe Vitacaps.ro in perioada 02.09.2019-12.09.2019