Cele mai eficiente servicii de contabilitate pentru un ONG

Contabilitatea este o știință esențială pentru orice companie care desfășoară activități economice. Activitatea de contabilitate este foarte veche, însă a evoluat și s-a adaptat metodelor moderne de lucru, dar și rigorilor legislative. Chiar și în cazul organizațiilor non-profit, contabilitatea trebuie desfășurată și banii care trec prin firmă trebuie să fie monitorizați, declarați și gestionați în mod perfect legal. Din fericire, administratorii ONG-urilor și ai tuturor celorlalte tipuri de firme, de altfel, nu trebuie să își mai bată capul cu dificultățile care erau, cândva, o obișnuință pentru ei. Progresul tehnologic a facilitat dezvoltarea serviciilor de contabilitate online, care nu mai implică deplasări, timp pierdut și bani irosiți. Aceste servicii presupun doar comunicare prin e-mail sau la telefon și transmiterea de documente scanate. Alt efort nu mai este necesar din partea celui care apelează la ele. Mai mult decât atât, clienții firmelor de servicii de contabilitate online au acces și la o mulțime de alte avantaje. Iată tot ce trebuie să știi despre ce pot oferi firmele care pot presta online servicii de contabilitate pentru ONG.

Servicii online de contabilitate pentru ONG - cele mai importante avantaje

Strict din punct de vedere contabil, o firmă de servicii de acest fel care își desfășoară activitatea online are darul de a-ți pune la dispoziție aboslut toate documentele și informațiile pe care ți le oferă și un contabil obișnuit. Sunt incluse aici rapoartele contabile precum cele referitoare la venituri, cheltuieli, facturi de plată ori facturi neîncasate. De asemenea, cu ajutorul unei platforme de servicii de contabilitate online vei avea acces la o colaborare strânsă cu experți contabili certificați de CECCAR. Aceștia te vor ajuta să menții relația cu Revisal și ITM, esențială în cazul în care organizația ta are angajați. Un alt plus esențial este cel reprezentat de faptul că un serviciu online de contabilitate îți oferă acces și la o platformă de facturare online. De regulă, pentru a factura, firmele apelează la servicii de facturare dedicate. Este vorba despre softuri care implică un cost semnificativ, separat de cel presupus de activitatea contabilă. Însă, cu ajutorul unei platforme bune de contabilitate online nu vei mai avea de înfruntat aceast problemă. Te vei putea bucura, în schimb, de facturi emise și contabilizate instant.

 

În abonamentul lunar pe care îl plătești către o firmă de servicii de contabilitate online este inclusă și consultanța. Aceste servicii de consultanță sunt oferite de experții care te pot ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie în cazul unui control sau în situația în care au nevoie să înțelegi mai bine anumite tranzacții sau operațiuni. Și tot la capitolul consultanță și asistență pot fi trecute și rapoartele de management. Acestea sunt generate în baza documentelor precum facturile și bonurile, pe care le încarci în cloud, și vin cu imensul avantaj de a fi prezentate într-un limbaj antreprenorial, nu într-unul de specialitate. Vei putea, astfel, să înțelegi cu ușurință cum ar putea fi eficientizată activitatea firmei tale, pentru a evita pierderile.

 

Nu în ultimul rând, setul de avantaje propus de o firmă prestatoare de servicii de contabilitate online include și marele beneficiu al accesibilității informațiilor. Odată încărcate, facturile, bonurile și toate documentele conectate la activitatea firmei tale, vor rămâne la dispoziția ta și vor putea fi accesate în cloud la orice oră dorești. Totul, fără deplasări, fără căutări prin grămezi de dosare și fără efort. Trebuie doar să dai câteva click-uri și obții informația de care ai nevoie.

 

Dacă vrei să ai grijă de organizația ta și să beneficiezi de o imagine de ansamblu clară și precisă asupra tranzacțiilor desfășurate, apelează la serviciul de contabilitate Keez. Accesibil din punct de vedere financiar și foarte eficient, această platformă intuitivă reprezintă o alternativă modernă și convenabilă la variantele clasice de servicii de contabilitate.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro