Cele mai bune modele de laptop HP

mai 19, 2020

 

 

Vrei să îți cumperi un laptop HP, dar nu știi exact ce model să alegi? Îți dorești un laptop care să aibă performanțe foarte bune, poate chiar unul de gaming? În acest articol îți vom prezenta cele mai bune laptopuri HP de pe piața din România.

 

După ce citești acest articol, uită-te și la review-uri pentru fiecare produs în parte și vezi care este modelul care ți se potrivește. Modelele pe care le vom prezenta sunt destul de scumpe. Astfel, nu sunt potrivite dacă ai un buget mai mic de 3000 de lei.

 

Să vedem care sunt cele mai bune modele de laptop HP.

 

Top Laptopuri HP

 

1.    Laptop Gaming OMEN by HP 17-an105nq

 

Acesta este cel mai bun, dar și cel mai scump model de laptop HP din acest top. Așa cum poți observa, laptopul este unul de gaming, ceea ce înseamnă că are un procesor puternic și placă video dedicată.

 

OMEN este o serie de laptopuri de gaming marca HP. Procesorul este de la Intel, varianta i7, a 8-a generație. Este un procesor puternic, perfect pentru gaming, dar nu este cel mai nou de pe piață.

 

În ceea ce privește chipset-ul video, acesta este de la nVIDIA GeForce, modelul GTX 1060. Este perfect pentru cei care au nevoie de un laptop pe care să deschidă mai multe tab-uri și să poată juca rapid orice joc.

 

Prețul acestui laptop este de 6000 de lei.

 

2.    Laptop Gaming HP Pavilion 15-bc405nq

 

Un alt laptop HP foarte bun este cel din seria Pavilion. Deși nu face parte din seria OMEN, este un laptop bun pentru gaming. Acest model are procesor Intel Core i7, la fel ca modelul precedent.

 

În ceea ce privește chipset-ul video produs tot de nVIDIA, modelul ales este unul mai puțin performant, și anume GTX 1050.

 

Acest laptop are un spațiu de stocare mare. Memoria RAM este de 8GB și are 1TB HDD și 128GB SSD. Laptopul HP are un ecran de 15,6 inch, nefiind modelul perfect pentru gaming.

 

Prețul acestui model este de 4200 de lei. 

 

3.    Laptop HP Pavilion 15-cs1005nq

 

Ultimul laptop de pe lista noastră și cel mai convenabil este tot din seria Pavilion. Laptopul are tot procesor de la Intel, varianta i7. La fel ca modelele anterioare, vine cu chipset video de la nVIDIA, varianta MX150.

 

Nu este un laptop pentru gaming, dar este potrivit pentru muncă. Are o memorie RAM de 8GB și SSD de 256GB. Acest laptop HP vine fără sistem de operare, așa că va trebui să îl achiziționezi și să îl instalezi tu.

Prețul acestui laptop este de 3300 de lei, fiind cel mai ieftin din topul nostru.

 

Acestea sunt modelele de laptopuri HP pe care ți le recomandăm. Sunt printre cele mai bune laptopuri de pe piață în materie de specificații. Din păcate, sunt destul de piperate la preț.

 

Înainte de a alege un model de laptop, îți recomandăm să îți faci un buget pentru a vedea care sunt modelele care se încadrează. Ține cont de nevoile tale.

 

Tu ce laptop HP alegi?

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro