Cel mic se relaxeaza intr un balansoar de copii cu vibratii de la Babyneeds

Orice parinte isi doreste ca prichindelul lui sa aiba parte de un somn linistit si un loc de joaca doar al lui, care se ii mentina atentia si sa il ajute la dezvoltatea cognitiv-senzoriala. Acest lucru este bine-stiut si de magazinul online Babyneeds, locul de unde adultii se pot pregati de venirea pe lume a mezinului, printr-o simpla comanda online. Pentru ca isi doreste ca cei mai mici sa creasca sanatos si sa se dezvolte corect, magazinul online a pregatit o intreaga colectie de balansoare si fotolii pentru copii si bebelusi, de la producatori de top, dotate cu o multime de functii ajutatoare.

Ce au in plus balansoarele de copii de la Babyneeds?

Pentru ca isi doreste sa fie cel mai bun furnizor de articole pentru copii si bebelusi, magazinul online le-a pregatit prichindeilor balansoare si fotolii comode, dotate cu functii care sa le aduca liniste si sa le faca joaca una cat mai placuta. Printre cele mai importante beneficii aduse de fotoliile pentru copii, se numara:
• Vibratiile in interiorul scaunului, cele care il vor linisti pe bebe atunci cand scanceste si care ii vor oferi un masaj placut, ce aminteste de mangaierile blande ale mamei;
• Bara cu jucarii multicolore este un alt plus al balansoarului de bebelusi, intrucat ii va atrage atentia celui mic, iar suntele si muzica produsa vor duce la stimularea sistemului auditiv al celui mic; in plus, parintii isi pot face linistiti treaba, in timp ce micutul lor se va juca alaturi de noii prieteni colorati;
• Leganarea balansoarului este un alt plus al balansoarului de la Babyneeds; ce face acest sistem? Simuleaza miscarile de leganare ale mamei, astfel incat cel mic sa se simta in siguranta, chiar daca parintele nu este in imediata apropiere.

Babyneeds livreaza balansoarul de bebelusi direct acasa

Daca vreti sa economisiti timp si energie, atunci faceti cumparaturile cu ajutorul mediului online. In magazinul web Babyneeds urmeaza sa gasiti numeroase modele de fotolii si balansoare pentru bebelusi, pe care sa le alegeti prin cateva click-uri si care sa va fie livrate in cel mai scurt timp direct acasa. Ii gasiti pe cei de la Babyneeds la adresa punctului de lucru, din Str. Gen. Medic Atanasie Demostene nr.18, Et.2, Sector 5, precum si la numerele de telefon 0726 817.023/ 0740 672. 091. Echipa magazinului online Babyneeds va sta la dispozitie si la adresa de e-mail office@babyneeds.ro.


» Preluat de pe LivePr.ro
Cel mic se relaxeaza intr un balansoar de copii cu vibratii de la Babyneeds