Cel mai urat caine din lume isi gaseste o casa noua

O catelusa, despre care se spune ca ar fi cea mai urata din lume, a fost abandonata de catre ultimii stapani deoarece era plina de pureci. Totusi, norocul i-a suras si si-a gasit un nou camin unde sa-si traiasca linistita ultimii ani de viata.

Susi, a fost abandonata pe strada catre stapani. Totusi acestia i-au lasat prins de zgarda un biletel pe care scria: „Ia-ma, te rog acasa. Am nevoie de o casa noua. Ma cheama Susi.”

Catelusa a fost gasita de responsabilii unui centru pentru ingrijirea animalelor fara stapan care au descoperit ca purecii erau cauza principala a necazurilor lui Susi, Deoarece se scarpina violent, a ajuns sa-si smulga blana de pe ea. Dupa tratament, si-a revenit si, chiar daca are 13 sau 14ani, este oarba iar dantura i-a picat, are tonus si ii place sa-si petreaca timpul in aer liber.

Dupa ce a fost externata din clinica, Susi a fost adoptata de catre un iubitor de animale care a dus-o la un sanatoriu privat, special pentru caini, unde va avea cele mai bune conditii pentru a-si petrece timpul care i-a mai ramas pe aceasta lume.