CEL MAI TARE TUNING AUDIO LA 4TUNING DAYS

Falcon Electronics, lider national in domeniul echipamentelor auto, va invita in perioada 15-16 martie 2008 la 4Tuning Days, cel mai mare eveniment de Tuning, Styling, Racing&Car-Audio din Romania. Evenimentul va avea loc la Romexpo, in pavilioanele 13,14,15, intre orele 10.00 - 20.00. In cadrul expozitiei, Falcon Electronics va prezenta doua masini absolut spectaculoase, ambele tunate cu produse audio de cea mai inalta calitate.

Kia Ceed, echipata cu produse Kicker, vine la 4 Tuning Days in premiera. Seat Altea, pentru care specialistii Falon au ales sistemele audio Sony, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Premiile pe care le are la activ au facut-o deja celebra in cadrul SIAB si a altor targuri din domeniul auto.

Configuratia de subwoofere si amplificatoare Kicker face din Kia Ceed o masina cu 3000 wati putere, ceva inimaginabil pentru urechile tale intr-un autoturism. Cu toate acestea, un audio-test la volanul Ceed, cu muzica data la maximum, dovedeste ca nu e asa. Sunetul oferit este de cea mai buna calitate, acustica - impecabila. Altfel spus, puterea emisiei sonore nu este sinonima cu zgomotul in acest caz.

Motive in plus pentru a considera Kicker si Kia o pereche cu totul deosebita fata de celelalte masini modificate, prezente la eveniment, sunt eleganta stilului, calitatea produselor, conceptia si finsajele. Formele drepte au fost abandonate pentru liniile curbe, armonios integrate in designul masinii. Cu alte cuvinte, Kia si Kicker admit superlativele fara modestie.

Kicker sunt cei care au inventat subwooferul patrat, demonstrand intregii industrii audio ca forma patrata la un astfel de produs este mai eficienta decat cea rotunda.

Pretul tuningului total pentru masina demo Kicker este de 15 000 de Euro. Seat Altea a “inghitit” nici mai mult, nici mai putin de 20 000 de Euro, bani care au intrat atat in tuningul audio, cat si in cel interior si exterior. Modificarile aduse acestor autoturisme – conceptul, designul si executia - au fost realizate integral de specialistii de la Falcon Electronics.

Kia Ceed - Kicker pe scurt:

Pret total: 15.000 de Euro
Putere: 3000 de wati
Componente:
8 seturi de difuzoare Kicker SS 65.2
2 subwoofere Kicker Solo Baric L7
1 amplificator Kicker ZX 1500.1
2 amplificatoare Kicker ZX 650.4
1 unitate de bord Sony XAV W1
1 LCD Sony KDL 26S2030

In cadrul 4Tuning Days, ne gasiti la Romexpo, in pavilionul 15.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro