Cel mai rapid netbook din lume: ASUS Eee PC 1025 Flare

februarie 14, 2012

ASUS a lansat seria de netbook-uri Eee PC 1025 Flare echipate cu procesoare Intel Atom Cedar Trail. Noile modele aduc un design nou, fiind disponibile in 11 variante cromatice.

Cel mai nou procesor Intel Atom dual-core ofera performante grafice de patru ori mai mari fata de generatiile anterioare, consumand totodata mai putina energie. Eee PC 1025 Flare este optimizat energetic prin ASUS Super Hybrid Engine II, cu tehnologie Instant On, care permite iesirea din modul de asteptare in numai 2 secunde* si pana la 21 de zile de regim standby. Rularea filmelor Full HD 1080p pe televizoarele HD este posibila prin intermediul iesirii HDMI, Eee PC 1025 oferind si suport Blu-ray 2.0. Conectivitatea cu alte dispozitive este facilitata de tehnologiile USB 3.0**, DLNA si Wi-Fi Direct.

Seria Eee PC 1025 Flare este disponibila in 11 culori diferite, printre care Addict Pink, Mysterious Blue si Plucky Purple. ASUS a imbunatatit design-ul prin adaugarea finisajelor cu aspect metalic pe capac** precum si a elementelor cromate pe lateralele netbook-ului.

Cu ajutorul tehnologiei exclusive ASUS Super Hybrid Engine II cu Instant On, Eee PC 1025 Flare poate porni din regimul de asteptare in numai 2 secunde*.Cu o durata de standby de pana la 21 de zile, utilizatorii nu trebuie sa-si mai faca griji din cauza autonomiei. Functiile integrate pentru securitate asigura protectia informatiilor, datele utilizatorului fiind salvate pe hard disk atunci cand bateria scade sub 5%.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro