Cel mai mare turneu caritabil de tenis de masa, la a doua editie

februarie 24, 2011

Vineri si Sambata, 25 si 26 februarie 2011, va avea loc la Top Tennis Arena a doua editie a turneului de tenis de masa Hospice, cel mai mare de acest gen din Romania, care are ca scop strangerea de fonduri pentru ingrijirea bolnavilor cu boli terminale si nevindecabile, pacienti ai Fundatiei Hospice Casa Sperantei.

De asemenea, Vineri, 25 Februarie la ora 19.00 sunt asteptati sa participe la competitie celebritati si personalitati din lumea sportului precum: Otilia Badescu, campioana europeana la tenis de masa, Andreea Raducan, campioana mondiala la gimnastica, Gina Pistol, Geanina Varga, Andrei Duban, Cristi Brancu si Irina Hanescu, campioana nationala la inot.

La startul acestei competitii, se vor alinia 32 de echipe, reprezentante ale unor companii de top din Romania. Fiecare companie a inscris un numar de 4 jucatori de tenis din randul propriilor angajati, facand o donatie minima de 300 de euro pentru pacientii Hospice Casa Sperantei.

Toate fondurile care vor fi stranse in urma participarii la acest eveniment vor fi directionate catre Hospice Casa Sperantei, organizatie non-profit care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli nevindecabile in stadii avansate si terminale din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. Mai multe informatii despre Hospice sunt disponibile la www.hospice.ro.

Multumim companiilor si celor care au ales sa sustina cauza Hospice participand la aceasta competitie, sprijinindu-i astfel pe cei care au cea mai mare nevoie de ingrijire medicala specializata, copii si adulti cu boli nevindecabile, a spus Marc Jenner, reprezentantul Hospice Casa Sperantei.

Gestul participantilor de a sustine acest eveniment este extraordinar, a declarat Otilia Badescu. Si noi, sportivii, dorim sa ne implicam in astfel de evenimente, pentru a le putea oferi o sansa in plus persoanelor cu astfel de probleme, a completat Andreea Raducan.

Companiile care sprijina acest eveniment sunt Top Tennis Arena, Fundatia Vodafone, Electronic Art, Procter&Gamble, KPMG, CMS Cameron McKenna, Intercontinental Hotel, Hilton, RBS, GlaxoSmithKline, Dell Perot Systems, Gara Progresului Business & Logistic Center, Noriel Toys. Multumim si partenerilor media: GSPTV, Gazeta Sporturilor, SportLocal.ro si Chelgate Romania.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro