Cel mai mare Turneu Caritabil de Tenis de Masa din Romania

 Joi si Vineri, 25 si 26 Martie 2010 la IDM Club a avut loc un eveniment sportiv inedit- Turneul caritabil de tenis de masa. 12 companii de top au ales sa sprijine cauza pacientilor cu boli incurabile ingrijiti de catre Hospice Casa Sperantei donand astfel suma de 4000 de euro care asigura continuitatea serviciilor fundatiei.

Turneul a avut 2 componente: intrecerea pe echipe si la individual.
Fiecare companie a inscris 4 jucatori de tenis din randul propriilor angajati facand o donatie minima de 250 EURO pentru Hospice Casa Sperantei.

Competitia a fost asteptata cu nerabdare de catre numerosi suporteri incantati de ideea de a se relaxa prin sport si in acelasi timp de a sustine financiar serviciile fundatiei. 64 de iubitori ai tenisului de masa din 12 companii s-au luptat pentru cele 2 cupe si medalii.

Echipa GlaxoSmithKline si-a adjudecat cupa pentru intrecerea la dublu , secundata de cea a Dell Perot Systems iar la individual au castigat Procter& Gamble, urmati de RBS.

Multumim companiilor care au ales sa sustina cauza Hospice participand la aceasta competitie: RBS , GlaxoSmithKline, KPMG, Intercontinental, Procter&Gamble, Athene Palace Hilton, Fundatia Vodafone Romania, Electronic Arts, King Sturge, Move Business, Dell Perot Systems.
Multumim si partenerilor media: Gazeta Sporturilor si SportLocal.ro.

***
Fundatia Hospice Casa Sperantei asigura de 18 ani ingrijire paliativa gratuita pentru persoane cu boli nevindecabile in stadii avansate, adulti i copii. Pn n prezent, au beneficiat gratuit de serviciile fundatiei, n Braov i Bucureti, peste 9000 de pacienti adulti cu boli oncologice i copii bolnavi de cancer, leucemii i distrofii neuromusculare. Beneficiarii notri indirecti sunt familiile pacientilor, incluse n procesul complex de ngrijire paliativ.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro