Cei mai mari bicepsi falsi din lume

martie 13, 2014

Culturistulbrazilian Arlindo de Souza are bratele mai groase decat piciorul unui om normal. Cei doi ''pitoni'' ai sai care pornesc de la umeri in jos au o grosime de 73 de centimetri.

Totusi de Souza nu si-a creat aceste brate mergand la sala. Bodybuilder-ul si-a injectat o combinatie de ulei mineral si alcool.

''Muntele'', cum este cunoscut Arlindo, nu putea ridica nici macar echivalentul propriei greutati pana cand a inceput sa experimenteze diverse substante care l-au ajutat sa atinga performante incredibile, informeaza Barcroft TV.

''Mi-a dat-o un tip. Mi-a spus ''Ia asta, o sa cresti in cateva zile.'' Am umplut siringa, mi-am bagat-o in brat, mi-am injectat o doza, si bratele mi-au crescut chiar atunci. Ca sa fiu sincer, n-am simtit nimic. Putina ameteala, dar nimic altceva. Munceam la sala in acelasi ritm asa ca nivelul de forta a ramas la fel, nimic nu s-a schimbat.'', declara Arlindo de Souza.

Doctorii spun ca injectarea frecventa a acestor substante ataca tesutul muscular si poate avea consecinte grave, precum amputarea sau chiar moartea.

De Souza spune ca aceste probleme apar deoarece oamenii nu stiu sa-si injecteze substantele intr-un mod corect.

''Majoritatea oamenilor nu stiu cum sa o aplice. Folosesc orice vena. Asa ajung unii sa-si piarda bratele, iar altii au nevoie de operatie sau chiar isi pierd viata.'', a spus De Souza in International Bussiness Times.

De Souza a spus ca in prezent nu se mai injecteaza dar inca simte dorinta de a face acest lucru.

)

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro