Cea mai puternica conexiune internet de la Astral

Astral Telecom a lansat in aceasta luna un nou abonament de servicii de Internet: Astral Online Ultra. Lansarea acestui abonament marcheaza o noua etapa in definirea conceptului de servicii de Internet Broadband in Romania, acesta fiind de 5 ori mai rapid decat celelalte conexiuni din portofoliul de servicii destinate persoanelor fizice, clienti ai companiei Astral si de cca 36 de ori mai rapid decat orice conexiune dial-up.

Valoarea noului abonament de servicii de Internet,Astral OnLine Ultra este de 26.5 euro si la acest pret include super viteza de acces in Internet de pana la 1,5 Mbps, trafic nelimitat, casuta de email si modem oferit gratuit, in custodie.

Astral OnLine Ultra este parte integranta din pachetul de servicii Astral TriPlay dar poate fi achizitionat atat individual cat si impreuna cu celelalte servicii. Pachetul de servicii Astral TriPlay include Astral OnLine (Servicii de Internet), Astral TeleFix (servicii de telefonie fixa) si Astral CATV (servicii de televiziune prin cablu).

“Astral OnLine Ultra este in acest moment cea mai rapida conexiune de Internet pentru persoane fizice, oferita vreodata de un operator de servicii de comunicatii electronice din Romania. Incepand cu momentul liberalizarii pietei de comunicatii electronice, piata utilizatorilor de servicii de Internet a devenit extraordinar de dinamica in ceea ce priveste cerintele de viteza, conectivitate, trafic necesar si de securitate pe care clientii le solicita, in special datorita orientarii strategiei noastre catre oferirea de servicii de tip triple-play.

Comparativ cu anii trecuti si in special cu ultimul an, in urma impachetarii acestor servicii de conectivitate la Internet si adaugarea de servicii de televiziune prin cablu si de telefonie fixa am inregistrat anual cresteri record ale numarului de clienti persoane fizice. Practic numai in ultimul an baza noastra de clienti persoane fizice a crescut in medie cu cca 45% pentru serviciile de Internet si cu 35% pentru serviciile de telefonie.