Cea mai geloasa femeie din Marea Britanie foloseste zilnic detectorul de minciuni pentru sotul ei

Exista o explicatie: Debbi Wood sufera de sindromul Othello (numit si „gelozia deliranta”), din cauza caruia are tot timpul impresia ca este mintita si nu are incredere in aproape nicio persoana. Relatia de trei ani cu Steve a uimit pe toata lumea, deoarece nimeni nu s-ar fi asteptat sa dureze atat, dar adevarata surpriza a venit cand cei doi au anuntat ca s-au casatorit.

Chiar si reactia barbatului de pe contul de Facebook spune multe: „Eu si Deb suntem sot si sotie… Oficial… Wow… Cine ar fi crezut?”.

Din cauza afectiunii de care sufera, Debbi Wood simte tot timpul nevoia sa verifice fiecare fapta a sotului, pentru a se asigura ca acesta spune adevarul. Femeia ii verifica de mai multe ori pe zi mesajele de pe telefon, e-mailurile, istoricul de pe internet, chiar si conturile bancare. De asemenea, de fiecare data cand se intoarce acasa, chiar daca lipseste doar cateva minute, acesta este supus testului cu detectorul de minciuni.

In plus, barbatul nu are voie sa se uite la alte femei, nici macar la televizor sau in reviste. In ciuda faptului ca a fost de multe ori deranjat de neincrederea partenerei sale, Steve a declarat ca pe parcurs a inteles-o si s-a obisnuit cu „tratamentul” de care are parte. Asta deoarece o iubeste foarte mult si este convins ca sunt „suflete-pereche”.

Sursa: Mirror