Ce truc folosește Gordon Ramsay pentru a scăpa de radare atunci când gonește cu Ferrari-ul său pe străzile din Los Angeles?

Celebrul chef Gordon Ramsay are un Ferrari California T care ajunge la o viteză maximă de 320 km/h care poate fi cu greu stăpânit în Los Angeles unde limita de viteză este de 100 km/h. De aceea Rmasay trebuie să apeleze la un truc pentru a se putea bucura de performanțele sportive ale bolidului său.

Cum nici o „minune” nu durează mai mult de trei zile, Gordon Ramsay a fost demascat , așa că nu a avut încotro și a recunoscut. Și-a prezentat și trucul care l-a salvat de câteva amenzi de viteză. Bucătar fiind, s-a folosit de uneltele pe care le avea la îndemână prin bucătărie și a împachetat plăcuțele de înmatriculare în folie alimentară.

Ramsay și-a descris metoda ingenioasă cu ocazia deschiderii noului său restaurant din Los Angeles. Bineînțeles, totul a fost luat în glumă, dar se știe că bucătarul vedetă este pasionat de mașinile cu mulți cai putere. În cadrul evenimentului bucătarul vedetă a spus că iese cu bolidul doar noaptea, când străzile sunt goale și merge pe autostradă unde poate să le dea drumul cailor putere să zburde.

Foto: Cornwall Live

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro