Ce trebuie sa stii despre RMN inainte de investigatie

Informatii pe care trebuie sa le cunosti despre RMN

RMN este un studiu bun pentru sanatatea ta. Fie ca vorbim despre san, patologie ginecologica, neurologie sau patologie neurochirurgicala, RMN are un rol decisiv in confirmarea diagnosticului, ghidarea metodelor chirurgicale, monitorizarea tratamentului sau post-tratament al fatului sau Proiectarea imagistica a intregului corp.

Aparatul RMN al Clinicii Romgermed are cele mai bune performante si are un gradient de camp vizual foarte puternic, care permite medicilor care efectueaza imagini sa faca secvente pentru cercetare.
rmn
Acestea sunt citiri de imagini la un anumit nivel, in timp ce citirile obisnuite nu. Pentru anumite patologii, anumite specialitati (neurologie sau neurochirurgie) vor necesita utilizarea lor la timp: boli neurodegenerative, patologia tulburarilor constiintei, patologia pediatrica.

Ce trebuie sa faci inainte de o astfel de consultatie

Inainte de examinare, va rugam sa completati chestionarul, care contine informatii despre motivul examinarii si contraindicatii pentru RMN.

Vi se poate cere sa efectuati teste de sange in viitorul apropiat, in special ureea si creatinina, care sunt indicatori ai functiei renale. Conform valorii sale, daca este permisa injectarea substantei de contrast paramagnetic iv. Obiectele metalice (ceasuri, chei, monede, bijuterii) sunt puternic atrase de magneti, care va pot dauna, si li se interzice utilizarea in salile de examinare RMN.

Prezenta lor va afecta calitatea imaginii. RMN poate deteriora orice card cu banda magnetica, cum ar fi cardurile de credit, echipamentele electronice sau mecanice (telefoane mobile, ceasuri etc.). Bijuteriile conduc undele electromagnetice si se incalzesc. Va rugam sa nu purtati haine cu insertii metalice.

Apeleaza cu incredere la clinica Romgermed

La clinica medicala Romgermed a fondatorului Dorian Schwartz, veti avea ocazia sa faceti o investigatie RMN. Nu veti simti nicio durere si aceasta verificare nu va dura mult. Expertul va va explica intregul proces, astfel incat sa aveti o experienta placuta in clinica.

Veti intalni o echipa de profesionisti cu o vasta experienta, deci nu trebuie sa va faceti griji. Am mai intalnit cazuri ca ale dvs., astfel incat echipa de medici va sti cum sa actionezi cel mai bine.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce trebuie sa stii despre RMN inainte de investigatie