Ce trebuie sa stii despre BLACK FRIDAY 2015?

BLACK FRIDAY 2015: Ziua de Black Friday este așteptată cu nerăbdare de mulți români, care profită de reduceri pentru a achiziționa produsele pe care și le doresc. Pentru a evita înghesuiala, majoritatea acestor cumpărături au loc online, însă o neatenție poate provoca o gaură mare în buget.

Ce trebuie sa faci de Black Friday 2015?

1. Nu cumpărați produse de pe site-uri obscure

Dacă căutați cadoul perfect pentru cineva sau, pur și simplu, un produs pe care vi-l doriți și nu îl puteți găsi pe site-urile cunoscute, ați putea fi tentați să săpați mai adânc și să descoperiți un magazin online necunoscut. În acest caz, este foarte important să fiți mai precaut, pentru a nu fi victima unei înșelăciuni. Spre exemplu, asigurați-vă că pe site sunt afișate un număr de telefon real și o adresă validă. De asemenea, o idee bună ar fi să trimiteți un mail înainte și să vedeți cât de repede vi se răspunde.

2. Cheltuiala nechibzuită

Cu ocazia reducerilor de BLACK FRIDAY 2015 la incaltaminte, chiar și cei mai disciplinați cumpărători pot să fie duși de val uneori și să constate că au cheltuit mai mult decât le permite bugetul. Așadar, înainte de a începe cumpărăturile, stabiliți clar bugetul de care dispuneți, dar și produsele pe care vreți să le cumpărați. Când se dă drumul la reduceri, urmăriți bugetul cu strictețe. De asemenea, cu câteva zile înainte de a începe reducerile, intrați pe mai multe site-uri și faceți o analiză a prețurilor pentru a vedea unde găsiți prețuri avantajoase.

3. Nu dați click pe link-uri suspecte

REDUCERI BLACK FRIDAY 2015. Niciodată să nu dați click pe link-uri pe care le primiți pe e-mail, dacă nu ați solicitat niciodată vreo informație de la respectivul magazin online. Chiar dacă în e-mail apare numele unui magazin sau site cunoscut, cel mai probabil este vorba de o înșelăciune. De asemenea, este indicat să nu trimiteți date personale pe e-mail, dacă vi se pare ceva suspect.

4. Citiți toate detaliile produsului dorit

Atunci când faceți cumpărături online, este important să citiți toate informațiile pe care site-ul le-a pus la dispoziție cu privire la un produs. Trebuie să vă asigurați că înțelegeți ce produs cumpărați, prețul lui, costul transportului, dacă și în cât timp poate fi returnat.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Ce trebuie sa stii despre BLACK FRIDAY 2015?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro