Ce tip de carucior e cel mai bun

In primul rand, carucioarele sunt disponibile in diferite forme, potrivindu-se astfel cu diverse stiluri de viata. Deci, pentru inceput trebuie sa va ganditi pentru ce doriti sa il folositi in mod special.

Carucioarele exista intr-o gama suficient de variata: standard, usoare, tip umbrela, pentru jogging, duble, si pentru calatorie. Fiecare dispune de avantajul propriu, iar unele pot fi folosite in mai multe moduri.Carucioarele 2 in 1 de la iBebe sunt foarte populare, fiind preferate de multi parinti datorita raportului calitate / pret. Alegerea unui tip de carucior este cea mai importanta; pentru asta, trebuie sa va puneti intrebarile:

– voi calatori mult?
– voi avea nevoie de un carucior usor, care se pliaza rapid?
– il voi folosi pentru sport (jogging)?
– va trebui sa iau un carucior pentru gemeni sau tripleti?
– voi avea nevoie de spatiu mai mult pentru jucarii sau diverse cuparaturi (un cos mai mare)?

Cat de sigure trebuie sa fie carucioarele pentru copii?

Ca intotdeauna, siguranta copilului este cea mai mare ingrijorare. Verificati stabilitatea caruciorului inainte de cumparare, si nu uitati sa testati daca acesta va ramane in pozitie verticala, cu o punga de scutece atarnand peste manere! De asemenea, verificati daca spatarul este reglabil si harnasamentul – este recomandata o centura de siguranta cu harnasament in 5 puncte, mai ales pentru sugari sau copii care stau mai mult in carucior. Pentru vizite ocazionale la mall, este suficienta o centura de siguranta cu harnasament in 3 puncte. Verificati de asemenea cu mare atentie punctele in care copii se pot ciupi si colturile ascutite.

» Preluat de pe LivePr.ro
Ce tip de carucior e cel mai bun