Ce se potriveste unei sarbatori de iarna?

Aranjarea locatiei de sarbatoare va face sa simtiti spiritul acesteia, o multime de decoratiuni, braduti, globuri, beteala, luminite si mosi craciuni insenineaza atmosfera, iar daca afara este zapada cu siguranta nu merg aranjamentele florale pe masa. Ca sa fiti in acelasi ton alegeti pentru mesele de sarbatoare sculpturi de gheata in diferite dimensiuni, si puneti-le in valoare prin lumini, contraste, culori si muzica, astfel se vor integra perfect in atmosfera feerica de Craciun sau Revelion.

Aveti nevoie de idei pentru decorarea locatie de Revelion? Magazinele si targurile de iarana sunt pline cu decoratiuni care mai de care mai interesante si originale, dar nici una dintre acestea nu se pot compara cu fragilitatea si elegant unei sculpturi gheata in orice forma doriti dumnevoastra, in ton cu sarbatatoare, o sculptura sugestiva sau pur si simplu una abstracta este mult mai potrivita pentru un astfel de eveniment. Puteti alege si o sculptura de gheata cu flori incastrate, ceva mai special pentru o seara de Revelion.

Daca va doriti ceva mai special ,un bar de gheta este exact ce aveti nevoie pentu a destinde atmosfera cu bauturi speciale, cocktailuri deosebite si un aer ce aduce aminte de anotimpul iarna in fiecare secunda. Barmanii iscusiti vor stii sa puna in valoare un bar de gheata sculptat cu foarte mult talent si pasiune fata de arta. Barurile de gheata se potrivesc si la alte evenimente, la fel ca si sculpturile de gheata.


» Preluat de pe LivePr.ro
Ce se potriveste unei sarbatori de iarna?