Ce se gaseste in interiorul unei tigari electronice

Pentru ca sunt mai curate decat tigarile de tutun traditionale, tigarile electronice sunt, de asemenea, permise in multe locuri publice in care tigarile obisnuite si trabucurile sunt interzise, cum ar fi aeroporturile. Cu toate acestea, ele au propriul lor vocabular si pot fi confuze pentru utilizatorii care le experimenteaza pentru prima data. Iata, in acest articol, cateva informatii interesante despre tot ceea ce inseamna o tigara electronica

.

E-lichidul

E-lichidul (lichidul tigarii electronice, de asemenea numit e-suc sau suc vape) este ceea ce ii ofera tigarii electronice o aroma unica. Spre deosebire de tigarile de tutun, e-lichidul vine in sute de diferite arome. Poti sa ramai la aroma ta preferata sau poti experimenta noi gusturi. Multi fumatori incep cu e-lichidul cu aroma de tutun pentru a incerca sa ramana cat mai aproape posibil de o tigara traditionala, dar, pe parcurs, observa ca au preferinte unice si ajung sa doreasca arome complet diferite. Unele dintre cele mai intalnite arome disponibile includ: cirese, pepene verde, ciocolata, vanilie, nuca de cocos, etc.

E-lichidul este stocat in cartuse, care pot fi reumplute sau inlocuite odata ce lichidul este terminat. Cat timp dureaza fiecare cartus depinde de cat de des tu fumezi, dar, de obicei, dureaza aproximativ cat te tine si un pachet de tigari obisnuite.

Poti gasi e-lichidul online, precum si in diferite magazine fizice.

Propilen glicol sau glicerina vegetala?

E-lichidul tau va avea o baza fie din propilen glicol, fie din glicerina vegetala. Propilenul glicol este mai popular si ofera un feeling mai puternic in partea din spate a gatului. Este mai subtire decat glicerina vegetala, asadar iti pastreaza tigara electronica intr-o stare mai curata, dar arde mai repede.

Glicerina vegetala este mai groasa, face mai multa mizerie si are un gust unic si usor care ar putea afecta aroma e-lichidului. Produce mai mult fum, dar ofera mai putin feeling in gat.

Nicotina

La fel ca tigarile de tutun, tigarile electronice contin ingredientul nicotina, care provoaca dependenta. Acesta este unul dintre motivele pentru care tigarile electronice pot ajuta persoanele care incearca sa gaseasca o alternativa mai sigura pentru fumat. Tigara electronica indeplineste aceasta pofta de nicotina fara a expune corpul substantelor chimice nocive care se gasesc in tigarile obisnuite. Desi provoaca dependenta, nicotina in sine nu este periculoasa.

Un alt beneficiu al tigarilor electronice este faptul ca iti permite sa controlezi nivelul de nicotina inhalat. E-lichidul este disponibil intr-o varietate de puteri de nicotina, unele dintre ele necontinand nicotina deloc. Acest lucru iti permite sa scazi usor cantitatea de nicotina pe care sa o inspiri, ajutandu-te sa renunti de tot la fumat, in timp.