Ce piese auto ieftine puteti gasi online si care sunt preturile medii pe care le veti plati?

Indiferent de masina pe care o aveti, atunci cand aveti nevoie de piese auto ieftine cel mai probabil va veti uita mai intai online. Pentru reparatia unei masini de cele mai multe ori aveti nevoie de sume consistente de bani, insa nu si daca stiti ce sa alegeti.

 

Cele mai cautate branduri printre soferii Romani, in ceea ce priveste masina, sunt, conform surseor: Dacia, Volkswagen, Skoda, Renault, Ford, Opel, Hyundai, Toyota, Suzuki si Fiat. Pentru toate aceste modele, dar si pentru altele, magazinele online comercializeaza mii de piese auto, iar unele dintre ele pot fi gasite la preturi extrem de avantajoase.

 

Astazi ne-am gandit sa va oferim o privire de ansamblu asupra pietei, sa adunam din diverse surse cateva preturi medii pentru piesele pe care le doriti, preturi pe care le veti putea plati pentru acestea atunci cand achizitionati online.

 

Ce piese auto ieftine puteti gasi pe internet si care sunt preturile?

Spre exemplu, pentru sistemul de franare, o serie de placute de frana Dacia ar putea costa 69 RON, iar pentru un Suzuki, pentru aceleasi piese puteti plati circa 107 RON. Pentru un filtru de ulei al unui Golf 4 puteti plati circa 20 – 25 RON. Pentru un far Logan ati putea plati intre 150 – 350 RON, iar pentru o aripa Toyota Auris puteti scoate din buzunar suma de pana la 300 RON.

 

Ce alte piese si consumabile mai cauta romanii si care sunt preturile?

Stergatoarele si oglinzile sunt piese foarte des cautate de romani. Iar pentru un Ford Focus, spre exemplu, un set de stergatoare ar putea costa circa 90 RON. O oglinda pentru un Hyundai i20 costa circa 180 RON.

 

Puteti gasi toate aceste oferte de pret online, cautand piesa dupa modelul masinii. Ce este cu adevarat avantajos cand cumparati online? Faptul ca daca asteptati perioadele de oferte puteti cumpara extrem de ieftin toate aceste piese.

 

Cand este recomandat sa faceti cumparaturi daca sunteti in cautarea unor piese auto ieftine?

Daca sunteti in cautarea unor piese auto ieftine si vreti sa cumparati online aceste componente, trebuie sa stiti ca exista anumite momente in care v-ati putea bucura de astfel de reduceri. Perioadele de lichidare stoc, campaniile promotionale si de aniversare brand, zilele precum Black Friday – toate acestea sunt momente in care puteti gasi piese la cele mai bune preturi.

 

Sfatul nostru principal este sa va abonati la newsletter pentru a fi mereu la curent cu aceste oferte si campanii promotionale. Puteti afla despre toate campaniile de reduceri realizate de magazine prin email, daca sunteti abonati.

 

Cel mai bun moment pentru a cumpara piesele este, atat din perspectiva noastra cat si a clientilor, momentul campaniilor mari de lichidare stoc sau in perioada Black Friday. Iar acest lucru in principal din cauza unui avantaj foarte mare. In aceste zile reducerile pot fi masive, iar daca va cautati piese care de obicei sunt mai scumpe, s-ar putea sa faceti o reala afacere cumparandu-le in astfel de perioade.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce piese auto ieftine puteti gasi online si care sunt preturile medii pe care le veti plati?