Ce nu stiai despre tantari!

iulie 25, 2011

Iata cateva lucruri pe care poate ca nu le stiai despre tantari si cum te poti apara de ei.

Conteaza mostenirea genetica. E bine sa mai stii si ca imbracamintea inchisa la culoare, caldura corpului uman si miscarile sunt toate elemente care atrag tantarii. Din nefericire, nu putem face nimic sa ne schimbam propriile functii biologice, asa ca trebuie sa luptam impotriva lor cu solutiile obisnuite recomandate de medici si farmacisti.

Fiecare specie de tantari are propriul mod de a se hrani. Unele specii nu se hranesc cu sange deloc, iar alte specii nu se hranesc cu sange uman. De asemenea, exista specii care se hranesc numai noaptea, altele, numai pe perioada zilei. Mai stim si ca tantarii iubesc anotimpul cald. Insa exista specii care rezista foarte bine si pe perioada iernii.

Doar femelele tantari musca. Ele au nevoie de sange, ca sa perpetueze specia si sa aiba forta necesara pentru a-si depune ouale.

Un respingator de tip bug este solutia cea mai buna. Dispozitivele de respins tantarii sunt cele mai eficiente.

Ar fi bine sa scapi de sursele de apa din jurul proprietatii tale. Si daca locuiesti in apropierea unei proprietati abandonate, pregateste-te cu toate mijloacele sa lupti impotriva tantarilor, fiindca acolo poate fi locul lor preferat.

Tantarii pot transmite boli. Ei sunt transmitatorii unor boli precum malaria, encefalita si febra galbena, potrivit Realitatea.net. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro