Ce inseamna orgasmul culinar pentru Raluca Lazarut! Afla ce i-a provocat atata placere!

octombrie 7, 2013

Cu cine bea Raluca Lazarut sampanie? Nu, nu cu un domn prezentabil sau noul iubit, ci cu o prietena cu care se pare ca s-a intalnit in Centrul Vechi, intr-o locatie care i-a picat cu tronc frumoasei prezentatoare de stiri de la Kanal D. Lazarut a devenit clienta fidela a unui restaurant-bar de pe Smardan, Brauhaus, proaspat renovat si amenajat extrem de cool. Astfel, printre veioze colorate, intr-un decor aparte, de-a dreptul captivant, frumoasa vedeta a descoperit, dupa cum singura a scris pe blogul sau, orgasmul culinar! Ce a facut-o pe Lazarut sa ajunga in acest punct? Mancarea! Caci este o gurmanda inraita. Dar a descoperit la Brauhaus si cafeaua cu aroma de rodii!

“Am gustat niste creveti in sos mediteranean tare buni si un muschi de vita in sos de ciocolata care mi s-a parut o adevarata experienta culinara, desi destul de nisata alegerea, avand in vedere ca alaturarea de ciocolata amaruie si carne nu e la indemana oricui.

Felul preferat a fost insa un pui foarte fraged, ti se topea in gura, cu mere, stafide si o garnitura de orez salbatic. Mi-a placut foarte mult ca bucatarul s-a gandit sa serveasca si germeni de ridiche langa pui, super gustosi si extrem de sanatosi.

Pentru ca sunt o maniaca a cafelei, cireasa de pe tort a venit la sfarsit, localul avea o gama de cafea cu arome, aroma incorporata, nu adaugata ulterior, de migdale, afine, rodii sau miere. M-a cucerit cea cu rodii, tare, puternica si totusi aromata intr-un mod echilibrat”, povesteste Raluca, pe blogul ei, hotarata sa se reintoarca sa ia din nou masa la Brauhaus in compania prietenilor sai.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro