Ce Hot sunt fetele de la Balkan Girls! Uite ce scene sexy au filmat cele doua blonde in noul lor videoclip!

Fetele de la Balkan Girls revin in prim plan cu un single nou lansat impreuna cu un videoclip incendiar. De aceasta data frumoasele blonde au ales o piesa in limba romana in colaborare cu rapperul Guvid. Senzuale, sexy si cu miscari provocatoare!

Atat pentru Balkan Girls, care pana acum si-au obisnuit fanii cu piese de club, cat si pentru Guvid, care a abordat genul hip hop dintr-o perspectiva undergound, aceasta colaborare aduce un element de noutate care li se potriveste perfect!

Piesa se numeste „Hot” si are o poveste frecvent intalnita: un macho-man refuzat de fetele pe care crede ca le poate impresiona cu banii si fitele sale. Insa fetele au vrut mai mult si au adaugat un moment picant in videoclip alaturi de frumuselul macho care se imagineaza alaturi de ele.

Cel de-al doilea videoclip al trupei a fost filmat in centrul vechi al calpitalei la clubul Maraboo, o locatie superba, cocktailuri perfecte si atmosfera pe masura!

„La filmari a fost super distractie, parca se adunase gasca la un party in club. Nici nu am simtit cand a trecut timpul desi am stat mai bine de 12 ore pe tocuri. Am avut oamenii potriviti la locul potrivit, o echipa care a stiut sa ne faca sa ne simtim confortabil si cu care am lucrat foarte bine” , a declarat Nicoleta.

„Suntem incantate de colaborarea cu Guvid, am lucrat impreuna la versurile piesei si ne reprezinta foarte bine pe fiecare dintre noi”, a adaugat Madalina.
 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro