Ce gen de stiri te intereseaza?

Publicatia online ATITUDINEA a realizat un studiu in randul vizitatorilor sai pentru a urmari domeniile de stiri preferate de catre acestia.
Scopul studiului a fost acela de a stabili domeniile prioritare ale vizitatorilor in ideea de a le oferi acestora exact genul de stiri preferat.
In urma analizei rezultatelor, domeniul de stiri care a castigat detasat, cu 22%, a fost “Locuri de munca”. Aceasta inseamna ca cititorii publicatiei Atitudinea fie nu au un loc de munca, fie isi doresc sa isi schimbe locul de munca cu un altul mai bun.
Locul al doilea a fost obtinut de catre stirile din Monden care sunt preferinta a 12% dintre vizitatori. 10% dintre respondenti considera stirile din Sanatate cele mai importante iar 8% pe cele din Educatie. Urmeaza ca si importanta stirile din Sport cu 6%. La fel de multe persoane care prefera sportul prefera si stirile din Politica sau Afaceri. Domeniile Cultura si Destinatii au obtinut in mod egal preferinta a 5% dintre participantii la studiu. Celelalte domenii au reprezentat alegerea a mai putin de 5% dintre persoanele participante la studiu.
Cele mai putin apreciate domenii par a fi Media&Publicitate (1%) si stirile din sfera International (2%).
Studiul a fost realizat pe 557 de respondenti pe o perioada de 32 de zile.