Ce geanta se potriveste cu tinuta? Exemple si recomandari

Gentile, precum pantofii, sunt accesorii ce nu pot fi integrate oricum intr-o tinuta. Exista reguli scrise,dar si numeroase reguli nescrise ce dicteaza alegerea gentii in functie de o tinuta anume. In cele ce urmeaza, se vor expune cateva tipuri de tinute si gentile ce sunt compatibile in acestea.

Ca o paranteza, trebuie mentionat ca, in primul rand, pentru o accesorizare corecta gentile trebuie sa fie de calitate – din piele naturala. De exemplu, daca o tinuta este compusa doar din piese elegante si calitative, o geanta slab calitativa va strica tabloul imbracamintei. O recomandare in acest sens este ZevoMagazinul Tau de Genti Piele.

  1. Tinuta pentru un eveniment privat

Aici totul se axeaza pe eleganta. Piesele ce compun tinuta trebuie sa adopte acelasi stil – stilul pe care purtatoarea il impune. Alegerile pe care purtatoarea le face trebuie sa ii permita sa isi puna amprenta asa cum isi doreste pe orice piesa.

Cum trebuie aleasa geanta? In primul rand, nu trebuie sa fie de mari dimensiuni. Pentru un eveniment privat, elegant, geanta tip plic sau cea tip postas sunt cele recomandate. Una de dimensiuni mari va strica tot farmecul tinutei – va iesi prea mult in evidenta datorita marimii. In cadrul magazinului Zevo, categoria genti ocazie se gasesc diferite piese ce respecta standardele enuntate anterior.

  1. Tinuta casual

Tinuta casual inseamna mai exact expunerea celui mai confortabil stil. Aici pot fi purtate lejer, in functie de tipul tinutei casual, atat genti de dimensiuni mai mari, cat si genti de mici dimensiuni, de mana.

Pentru o tinuta casual alegerea este influentata si de lucrurile de care purtatoarea nu se desparte niciodata.  Femeile ce au mereu la ele o multime de lucruri, o geanta de dimensiuni mari se va potrivi ca o manusa.

  1. Tinuta office

Principiul de baza ce defineste o tinuta office este eleganta prin simplitate. Un astfel de stil nu permite niciodata accesorizarea extravaganta, ce iese prea mult in evidenta.

Gentile cheie, cele ce se potrivesc perfect aici, sunt cele de diferite nuante care au accesorii minimaliste, simple, elegante. De exemplu, avand in vedere ca toamna si-a intrat in drepturi, gentile pe maro, fara accesorii mici, sunt cele spre care tot mai multe femei isi indreapta atentia.

Despre marime se poate spune doar ca trebuie puna in evidenta purtatoarea. Mai exact, o femeie scunda nu va putea purta o geanta mare in cadrul unei tinute office. Doar pentru una inalta sunt recomandate cele de dimensiuni mai mari.

Recomandari extra: moda tinutei de aceeasi culoare cu geanta a apus demult – o pata de culoare in orice stil vestimentar este bine-venita.

Nu in ultimul rand, gentile animal print sunt doar pentru anumite tipuri de imbracaminte. De exemplu, o tinuta casual cu elemente ce poarta acest print, poate fi asortata cu o astfel de geanta.

Geanta ce poate fi integrata in cadrul oricarei tinute este cea medie, pe o culoare usor asortabila – nude sau negru, de exemplu.

Avand toate aspectele enuntate anterior, tinutele purtatoarelor de acum incolo nu pot fi decat perfecte. Pe zevo.ro se regasesc gentile compatibile cu tinutele expuse anterior.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce geanta se potriveste cu tinuta? Exemple si recomandari