Ce face un dealer de cazino?

Cu toții știm că jocurile de cazino cu dealeri sunt cele mai apreciate jocuri și oferă cea mai bună experiență a jocului împreună cu adrenalina pe măsură. Fie că vorbim de ruletă sau blackjack, jocul cu un crupier live îți oferă o senzație mai intensă și mai umană față de jocurile video. Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată cum stau lucrurile de cealaltă parte a jocului, din perspectiva crupierului. Fie că vorbim de cazinourile stradale în care intri fizic sau de cazinourile live din online, crupierii par să ducă o viață de vis. Îi vezi zâmbind mereu și câștigând într-un procent mai mare decât jucătorii. O să îți prezint ce trebuie să facă un dealer de cazino și care sunt avantajele și dezavantajele de a fi crupier.

Aspectul contează

În primul rând, un dealer trebuie să fie prezentabil. Dacă ai vedea un dealer care este îmbrăcat într-un hanorac și care are o expresie nervoasă sau abătută, cu siguranță starea ta va fi influențată și nu te vei așesa la masa acestuia. Pe lângă acest aspect, un crupier trebuie să fie politicos și prietenos. Acesta trebuie să facă clienții să se simtă confortabil. Cruperii trebuie să aibă capacitatea de a se concentra mult timp asupra jocului și să aibă o rezistență crescută la stres. Un alt aspect pe care trebuie să îl facă un crupier este să facă câteva calcule de bază în minte. Nu este ușor să îți păstrezi și zâmbetul pe față, să fii și atent la detalii și să faci și calcule în minte. Pentru a fi crupier trebuie să fii sociabil, deci persoanele introvertite nu prea își au locul în acest domeniu.

Mai multe tipuri de dealeri

În al doilea rând, există mai multe tipuri de dealeri în funcție de jocurile în care activează, de exemplu crupieri de ruletă sau cruperi de blackjack. Majoritatea cazinourilor care angajează crupieri, caută cruperi care se pot plia pe mai multe jocuri. În această perioadă cei mai căutați sunt dealerii live, iar aceștia lucrează la cazinourile din mediul online. În mediul online, dealerii au un avantaj foarte mare. În comparație cu dealerii din cazinourile stradale, dealerii din cazinourile online, cum este Maxbet Casino, au soft-uri care îi ajută să numere cărțile și să facă plățile, deci nevoia de a știi matematică bine nu există. În schimb, dealerii live din mediul online trebuie să aibă un aspect perfect din orice unghi deoarece sunt filmați și uneori cadrul se poate focusa pe față de aproape.

Programul dealerilor

Printre avantajele de a fi dealer se numără faptul că programul de lucru se pliază pe persoanele care sunt mai active noaptea sau care se trezesc târziu dimineața. De asemenea, poți face o carieră destul de bănoasă dacă muncești din greu. În unele cazinouri poți primi bacșiș. Teoretic, în toate cazinourile primești bacșiș dar în ultimul timp bacșișul este al cazinoului și nu al tău ca dealer.

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro