Ce este un serviciu de ambulanta privata?

Viteza, sirenele activate si luminile intermitente sunt simbolurile sumbre ale urgentelor medicale. Cele mai cunoscute ambulante sunt cele operate de serviciile medicale de stat care raspund situatiilor de urgenta si pot fi solicitate apeland numarul unic de urgenta 112. Cu toate acestea, zilnic exista persoane care au nevoie de serviciile de ambulanta, insa situatia lor nu se incadreaza in categoria urgentelor. In acest caz ce-i de facut? Cum transporti o persoana bolnava din punctul A in punctul B fara ajutorul potrivit? Niste firme de ambulanta privata ar fi raspunsul corect la intrebarile de mai sus.

 Aceste firme pot prelua, in regim privat, cazuri si pacienti pe care ii servesc atunci cand au nevoie. Ceea ce este important de stiut este ca nu exista un numar unic la care puteti apela pentru a solicita o ambulanta privata pentru transportul pacientilor de la un spital la altul, de la un centru rezidential la altul, in deplasari interurbane sau alte tipuri de deplasari. In momentul in care decideti sa apelati la serviciile unei ambulante private este necesar sa cunoasteti cateva companii care le ofera, sa consultati oferta lor si sa notati contactul in agenda telefonului. Una dintre aceste companii este AmbuSERV, despre care puteti afla detalii accesand https://www.ambuserv.ro/.

Ambulanta privata in Bucuresti – AmbuSERV.ro

AmbuSERV ofera clientilor servicii de ambulanta privata in Bucuresti. Toate serviciile sunt calitative si orientate catre nevoile pacientilor. Intrucat conducerea AmbuSERV a investit eficient in masinile sale, ambulantele pot sa indeplineasca mai multe functii, in afara de aceea de transport, fiind echipate cu aparate si dispozitive care permit chiar si interventiile de urgenta.

Cele mai multe ambulante private sunt echipate pentru a asigura transportul de baza al pacientilor, la cerere putand fi prezent un asistent medical sau un medic, pe langa sofer. Acestia au competente in probleme comune precum acordarea primului ajutor, resuscitarea cardiopulmonara sau insotirea femeilor insarcinate catre unitatea spitaliceasca. Pentru orice informatii suplimentare, apelati la numarul de telefon afisat pe site, iar un dispecer va raspunde intrebarilor dumneavoastra!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce este un serviciu de ambulanta privata?