Ce culori se poarta in acest an

Dorinta de stabilitate si securitate, impreuna cu multa creativitate si spontaneitate, cu o doza puternica de expresivitate. In culorile la moda din primavara verii , se evidentiaza contrastul dintre tonurile puternice si vibrante, tonurile neutre si cele sobre si delicate.

Pe de o parte avem randurile culorilor pastelate cu roz, albastru deschis si galben pal ca mari protagonisti. Pe de alta parte, triumful tonurilor vibrante, proaspete si estetice : roz fuchsia, albastru turcoaz, portocaliu, rosu aprins. Neutre si tonuri de pamant verde inchis, visiniu, sunt putin partea neasteptata a acestei tendinte de culori, culorile care asigura stabilitate si securitate.

Sensul general al paletei de culori este pozitivitatea si mult optimism pe care urmatorul p / v 2020 le va exprima prin utilizarea de culori si combinatii puternice de culori.

In raportul despre tendintele culorilor la moda Pantone Institute gasim o paleta de 12 culori fashion plus 4 neutre . Pantone propune de cativa ani un raport dublu , unul pentru New York Fashion Week si unul pentru London Fashion Week . Vezi care este culoarea anului.

Multe culori sunt la fel sau destul de similare, in timp ce alte nuante difera destul de mult. Pentru a fi mai usor, in acest rezumat impartim culorile la moda in grupuri de culori si vorbim despre principalele combinatii.

Culorile la moda, tonurile de primavara caracteristice ale florilor cu roz in toate variantele sale ca principal protagonist .

Pe de o parte avem petala de trandafir dulce si romantic , pe de alta parte un roz coralic ceva mai intens si mai cald si, in sfarsit, un roz fuchsia vibrant . Oricare ar fi, rozul este destinat sa fie una dintre culorile stelare sezoniere.

Roz

Rozul, in toate variantele sale, este una dintre culorile la moda care va lua cel mai mult primavara verii. Il vom folosi foarte mult la imbracaminte, de asemenea in aspect monocrom total , la machiaj si chiar si pentru vopselele de par, de fapt parul roz este deja o tendinta. Cele combinatii de culori vor fi juxtapuneri armonioase de nuante pastel , combinatii cu culori neutre sau contraste cu tonuri opuse in termeni de armonie sau de nuanta. Pentru cei care vor sa parieze totul pe roz, da pe combinatia de trandafiri sau rosu-roz.

Rosu

Desigur, desi nu sunt aceleasi culori, diferentele dintre rosii la moda de pe paleta de culori LFW si NYFW sunt cu adevarat minime . Fiery Red si Bossa Nova sunt culorile vestimentare vazute pe catwalk-ul londonez si Flame Scarlet si Cinnamon Stick pe cei care au defilat in New York.

Pe de o parte avem un rosu viu si plin de energie . Este un rosu proaspat si veros pe care il vom purta foarte mult in haine si, de asemenea, in machiaj.

Red Fiery sau Flame Scarlet le vom lua cu albastru, verdeata, alb, negru si, evident, combinate cu tonurile neutre, pentru a-i conferi toata proeminenta si, in unele cazuri, sa scada putin intensitatea. Insa cele mai la moda combinatii vor fi cele cu tonuri de pamant, portocale.

Rosu Bossa Nova si Cinnamom Stick sunt nuante pamantesti, calde si de obicei toamna, care in acest viitor 20 pv vor deveni culori paspartout. Ele fac parte din tonurile de pamant care ofera stabilitate paletei de moda si, desi nu sunt de obicei culorile de vara, le vom lua foarte mult. Pentru a le oferi o nota de prospetime, le vom combina cu tonurile mai usoare si verzi ale paletei de moda: roz, turcoaz, verde acvamarin. Acest tip de contrast va fi unul dintre cele mai izbitoare ale sezonului.

Mov

Vorbind despre purpuri, pe de o parte avem Rose Brown, o culoare la jumatatea distantei dintre roz si maro si o tendinta in colorarea si machiajul parului, iar pe de alta parte, intens si misterios Purple Compot Grape.

Portocaliu

Nuantele de portocaliu sunt foarte importante in tendintele de culoare pv 2020 . In fiecare paleta gasim doua nuante: Flame Orange si Blush Beauty in raportul LFW Pantone Fashion Color si sofranul si coaja de portocala din NYFW.

Orange Flame este o portocalie vibranta plina de energie si pozitivitate, Orange Peel este putin mai putin vie, dar ofera totusi multa energie. Culorile la moda din primavara verii 2020 poarta cu ele un puternic simt al optimismului si am putea spune ca tonurile de portocal sunt cel mai mare reprezentant al acestuia.

Portocalul viu si vesel va fi, fara indoiala, una dintre culorile de sezon sau, in alternativa sa, Blush Beauty cald si primitor, o nuanta de coral foarte feminina si mult mai usor de purtat. Pentru cei mai indrazneti, pariul este Sofranul, un galben portocaliu care aminteste exact de culoarea sofranului.

In ceea ce priveste combinatiile de culori , atunci cand nu vrei sa pariezi cu ajutorul neutrelor sau albului si negrului, joci in contrast cu turcoazul sau acvamarina. De asemenea, frumoasa este si combinatia roz portocaliu.

Albastru

Se pare ca toata lumea a fost de acord cu acest lucru, Classic Blue , cea mai clasica versiune de albastru va fi nuanta de albastru pe care o vom purta in primavara de vara vara 2020 si una dintre principalele culori vestimentare de primavara vara.

Alaturi de Classic Blue, in culorile trendy avem Blue Navy Mosaic Blue, traditionalul si conservatorul Blue Heritage Blue, Fim Denim light denim blu si vibrant si revigorant turcoaz Tanager Turquoise. Am putea spune ca va exista un tip de albastru pentru fiecare tip de personalitate, de la cel mai clasic pana la cel mai dulce sau cel mai indraznet.

In ceea ce priveste combinatiile de culori, modelele pe care le-am vazut deja continua sa functioneze: armonia si continuitatea sunt jucate combinand prajituri cu torturi (albastru deschis cu galben si roz), cele vii cu cele vii (turcoaz cu cel mai vibrant galben si acvamarina, …) Si folosesc tonuri opuse pentru a crea contraste puternice care functioneaza foarte bine. Ideal combinatia de albastru deschis cu albastru pur sau albastru inchis cu coral.

Galben

Irisul galben (LFW) si lumina soarelui (NYFW) sunt doua galbenuri delicate, primul mai vibrant si al doilea mai pastelat, dar, in orice caz, vorbim despre nuante pozitive, moi si optimiste.

Este confirmat, galbenul este inca o culoare la moda, de asemenea, in timpul PV2020 si il vom lua cu numeroasele albastre la moda in acest sezon viitor, jucand cu contrastele cu verde padure, violet si visiniu sau cu nuante neutre si pastelate pentru combinatii. mai delicat si armonic.

Verde

Nuantele verzi nu sunt principalii protagonisti ai sezonului, dar au o anumita prezenta. Cea mai proaspata si esteta este Biscay Green , o nuanta racoritoare de acvamarina.

Acest verde de acvamarina face parte din grupul celor mai vibrante si vesele culori, impreuna cu rosu viu, roz fuchsia, albastru turcoaz, Purpurina compot, Portocaliu flama si galben Iris galben. Combinatie ideala cu roz si cu toate tonurile de pamant.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce culori se poarta in acest an