Ce ar trebui să știe orice bărbat despre momentele în care ar trebui să ofere flori

Oricât de complicată ar putea să pară firea feminină, are un punct vulnerabil, florile. Orice femeie, oricât de puternică și de determinată ar fi se dezarmează atunci când primește un buchet de flori. Dacă oferirea buchetului este sincronizată cu un moment cu o minimă semnificație, atunci efectul pozitiv obținut este garantat.

Din păcate bărbații au tendința de a rata cele mai bune momente în care pot oferi flori, momente în care ar avea ocazia să câștige puncte de apreciere importante. Bineînțeles, ocaziile pot fi create oricând, dar pentru a fi sigur, este recomandat ca oferirea unui buchet de flori să fie asociat cu un eveniment pozitiv.

Câteva dintre aceste momente sunt enumerate mai jos.

  • Atunci când îți ceri iertare. Momentul prezentării scuzelor pentru o greșeală mai mică sau mai mare, are un impact pozitiv semnificativ îmbunătățit dacă este însoțit de un buchet de flori. Oferirea unui buchet de flori este un act personal, la fel ca și prezentarea scuzelor. De aceea cele două elemente se completează atât de bine pentru o rezolvare cât mai bună a unei situații conflictuale în cuplu.
  • Pur și simplu. Bărbații au un avantaj major pe care puțini îl conștientizează, respectiv acela de a putea oferi flori fără un motiv anume. Dacă apari într-o zi oarecare acasă, cu un buchet de flori, cu siguranță îi vei provoca un zâmbet și o vei face să te aprecieze. Acest lucru se recomandă și în cazul relațiilor tinere dar, mai ales, în cazul relațiilor de durată.
  • La a treia întâlnire. Poate e puțin cam îndrăzneț să te prezinți cu un buchet de flori la prima întâlnire. La a treia poți să-i oferi unul. Astfel îi arăți că îi apreciezi compania și că îți dorești să o descoperi. În plus, îi arăți că ești atent. Așa că, ai numai avantaje,
  • La ziua de naștere. Chiar dacă ai cumpărat un tort și alte cadouri, buchetul de flori este obligatoriu. Indiferent de cât de substanțial este cadoul, acesta nu va fi complet dacă nu este însoțit de un buchet de flori.
  • Cu ocazia aniversării relației. Este încă un moment care presupune prezența obligatorie a unui buchet de flori. Așa că, în primul rând, nu uita ziua aniversării și, în al doilea rând, nu uita să alegi un buchet de flori cu totul deosebit. trebuie să lip
  • De Ziua Îndrăgostiților, 1 Martie și 8 Martie. La rândul lor, aceste momente sunt obligatorii pentru oferirea unui buchet de flori. Chiar dacă implică o cină, un mărțișor sau un alt cadou, florile nu trebuie să lipsească din aceste ocazii.

Un aspect foarte important în oferirea unui buchet de flori este prezentarea. Așa că, găsirea unor ambalaje de flori adaptate momentului s-ar putea să maximizeze impactul gestului.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro