Cazare in Maramures in cadrul Hotelului Romanita

Judetul Maramures se mandreste nu numeroase obiective turistice ce merita vizitate cel putin o data in viata, locuri din Maramuresul Istoric ce merita strabatute, oameni calzi si primitori, ce inca pastreaza traditiile mostenite din batrani. Amplasat pe harta Romaniei “deasupra tuturor”, Maramuresul se mandreste si cu un Hotel de 4****, elegant si dotat conform standardelor, chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Hotel Romanita, situat in imediata apropiere de agitatia urbana, la 2 km de Baia Mare, in comuna Recea, este locul ideal pentru cei care cauta cazare in Maramures, in cele mai bune conditii. Detalii gasiti aici.
Camerele decorate atent si utilate conform ultimelor standarde sunt alegerea tuturor celor care ajung in Maramures fie pentru vacanta, intalniri de afaceri sau alte evenimente. In functie de tipul de camera pentru care optati, fie single, twin, family sau pentru un apartament, veti beneficia de mult spatiu, de camere elegante, decorate atent, cu mult bun gust, care se va regasi si in restaurantul Gold, la piscina exterioara si in restaurantul Silver.

Hotel Romanita dispune de doua restaurante, Gold cu o capacitate de 350 de locuri si Silver de 150 de locuri, in care se pot organiza fel de fel de evenimente importante, de la nunti, botezuri pana la petreceri private sau intalniri de afaceri. In functie de numarul de persoane si bineinteles de preferintele dumneavoastra, veti putea alege una din salile puse la dispozitie de Hotel Romanita. Dupa cum spuneam, eleganta si bunul gust se regasesc si in aceste doua restaurante, astfel ca nu veti avea nevoie sa amenajati prea mult salile, fiind extrem de elegante si decorate atent.

In cadrul acestor restaurante s-au organizat de-a lungul timpului numeroase astfel de petreceri, la care au participat fel de fel de invitati, ce au optat si pentru cazare, ce s-au aratat extrem de incantati si multumiti de modul in care au fost tratati, de preparetele delicioase servite in restaurant si nu in ultimul rand de conditiile de cazare si camerele dotate conform standardelor.
Meniurile sunt variate si pregatite de bucatari profesionisti, iar indiferent de ocazie, fie ca vorbim de mic dejun sau o cina cu specialitati, cu siguranta veti fi multumiti de tot ceea ce veti servi.

Pe timp de vara, unul din cele doua restaurante are deschidere catre Piscina Romanita, continuandu-se cu o frumoasa terasa in aer liber, astfel ca si cei care aleg Piscina Romanita pe timp de vara pentru relaxare si putin soare, au posibilitatea sa serveasca perparate proaspete, diversificate si aspectoase.

Indiferent de ocazie, va asteptam la Hotel Romanita unde aroma traditionalului se imbina perfect cu cea modern-europeana a bucatelor gatite si servite cu multa daruire, unde conditiile de cazare sunt dintre cele mai bune din Maramures, unde ospitalitatea si amabilitatea personalului nu lipseste.

» Preluat de pe LivePr.ro
Cazare in Maramures in cadrul Hotelului Romanita