Cazane pe lemne CANDLE – produse moderne, economice si elegante

Sezonul rece in Romania dureaza cel putin 4-5 luni pe an, timp in care orice locuinta are nevoie de incalzire. Pentru a scapa de aceasta grija, inclusiv in mediul rural, se poate alege un sistem de incalzire bazat pe cazane pe lemne CANDLE. Vorbim despre cazane pe lemne cu ardere indelungata (o singura incarcatura cu lemn arde minim 24 ore), produse moderne, elegante si practice, care functioneaza cu orice fel de combustibil solid, lemn, peleti, brichete, carbune.

Foarte importanta este evident partea economica: un cazan pe lemne CANDLE va genera economie de combustibil datorita sistemului de ultima generatie in domeniu. Drept rezultat, investitia in cazan poate fi recuperata rapid de orice utilizator. “Noi nu doar vindem cazane pe lemne CANDLE, noi va explicam si de ce trebuie sa cumparati un astfel de cazan”, promit reprezentantii companiei pe website-ul oficial. Astfel, oricine poate solicita consultanta din partea specialistilor CANDLE, astfel incat alegerea si implementarea sa fie perfecte indiferent de situatie.

Cazanul pe lemne CANDLE nu are circuite electronice, ventilatoare, serpentina de protectie sau alte componente fragile, care se pot strica usor sau care sa puna diverse probleme in utilizare. Se poate folosi extrem de simplu si se poate alimenta cu orice combustibil exista la indemana. Spre exemplu, daca s-a terminat stocul de lemne sau daca acestea sunt prea verzi, se pot folosi peleti sau brichete din lemn. Mai mult decat atat, daca printre lemne se vor introduce rumegus, peleti sau boabe de porumb, timpul de ardere se poate dubla!

Drept dovada a calitatii, producatorul ofera 6 ani garantie pentru un astfel de cazan pe lemne. Promisiunea este insa una si mai consistenta: peste 25 de ani de functionare ireprosabila (ceea ce nu se poate spune spre exemplu despre produse pentru centralele pe gaz). Cazanul nu are nevoie de buncar si nici de puffer, deci poate sa fie montat chiar si dupa usa, fara a ocupa mult spatiu. Si asta desi cel mai mare produs are 2 metri inaltime si 70 cm diametru, deci o capacitate apreciabila. “Numai cu un cazan CANDLE veti pune lemne o data pe zi si veti scoate cenusa o data pe luna!”, promit reprezentantii companiei. Avantgarde Heating SRL este singurul importator in Romania al cazanelor pe lemne CANDLE – O revolutie in incalzire pe lemne!

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro