Cavitatie | Ce ne recomanda specialistii

Ce este tratamentul de cavitatie

Terapia prin cavitatie, cunoscuta si sub denumirea de „liposuctie virtuala”, este una dintre cele mai eficiente metode de combatere a celulitei. De asemenea, functioneaza la fel de bine in cazul acumularii de grasime corporala. Se foloseste local si rezultatele se vad cu ochiul liber dupa aproximativ cateva sedinte.

Similar cu liposuctia, tratamentul de cavitatie produce si rezultate dorite si similare, asa ca castiga mai multa atentie decat liposuctia deoarece nu este o procedura chirurgicala.

Undele generate de noua tehnologie a procedurii pot patrunde in piele pana la o adancime de cativa milimetri sau chiar pana la 5 centimetri. In functie de energia si stresul efectuarii procedurii, straturile de grasime ale corpului sunt complet eliminate.

Despre tratament

Ei bine, dupa producerea imploziei, compozitia celulelor adipoase sufera mai multe tranzitii. Mai exact, starea sa se schimba de la solid la lichid.
cavitatie
Efectul rezultat are efect in zona limfatica. Prin urmare, excretia grasimii eliminate se face cu ajutorul sistemului limfatic. Trece prin rinichi si ficat, iar in cele din urma organismul le elimina treptat.

Nu uita ca atunci cand alegi un program de cavitatie este necesar sa te rehidratezi bine. Aduce rezultate eficiente, dar trebuie sa urmati si cateva sfaturi de la un specialist pentru a va asigura ca intreaga procedura se desfasoara in cele mai bune conditii.

Un alt lucru foarte important pe care ar trebui sa-l stiti este aplicarea locala a tratamentelor de cavitatie. Prin urmare, zonele cel mai frecvent solicitate pentru aceasta procedura sunt zonele problematice precum coapsele, picioarele sau abdomenul.

Care este numarul recomandat de sedinte?

In timp ce majoritatea expertilor care ofera cavitatie sustin ca vei vedea rezultate dupa prima sedinta, ei avertizeaza, de asemenea, ca sunt necesare 8 pana la 12 sedinte pentru cele mai bune rezultate. Numarul exact de tratamente necesare va varia in functie de factori precum varsta, greutatea si zona tratata. Fiecare tratament ar trebui sa dureze aproximativ 30-50 de minute.

Prin urmare, tratamentul cu cavitatie nu distruge celulele adipoase; in schimb, le goleste continutul, ceea ce inseamna ca celulele sunt capabile sa stocheze din nou grasimea. O dieta echilibrata este singura modalitate de a asigura rezultate de durata. Cei care au mancat mai multe calorii decat au arse au vazut schimbari semnificative.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cavitatie | Ce ne recomanda specialistii

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro