Cauza Holocaustului: o prostituata evreica cu sifilis

iunie 21, 2007

O intalnire scurta cu o prostituata evreica este posibil sa-l fi condus pe Hitler sa initieze genocidul Holocaustului, considera pihiatrii, conform unui articol din Daily Mail.
Acestia cred ca Hitler este posibil sa fi luat sifilis de la aceasta, care netratat, poate evolua in nebunie.
Conform raportului, perturbarile mentale si de comportament cauzate de maladia aflata in stadiu avansat, ar fi putut sa cauzeze ura pe care Hitler o avea impotriva evreilor si a persoanelor cu deficiente intelectuale.
Speculatiile ca Hitler ar fi avut sifilis s-au nascut din notitele gasite in jurnalul tinut de doctorul sau personal, Theo Morrell.
Hitler, a intretinut raporturi sexuale cu o prostituata evreica in Viena anului 1908. In plus, 13 pagini din cartea sa Mein Kampf sunt dedicate discutatei maladii. Datoria de a “combate sifilisul-boala evreiasca-ar trebui sa fie in slujba intregii natiuni germane,” a scris Hitler. “Sanatatea natiunii va fi recastigata numai prin eliminarea evreilor” a mai adaugat dictatorul.
Totusi, in ciuda trimiterilor medicale si politice destul de semnificative, teoria nu a fost niciodata examinata riguros.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro