Cauti un spatiu comercial pentru afacerea ta? Cu ajutorul Realkom, gasesti ceea ce cauti

Sunt pasionat de automobile si de mic imi doream sa ajung mecanic si de ce nu, sa am propria afacere. Acum in sfarsit am posibilitatea sa imi deschid propriul service auto si imi doresc sa ajung cat mai sus, sa pot oferii servicii complete dar la preturi accesibile, pentru ca am fost si eu in situatia in care nu am avut cum sa imi repar masina desi aveam mare nevoie de ea.

Pe langa un service auto, in aceeasi incinta imi dorem sa deschid si un magazin de piese auto, astfel incat clientii sa poata sa isi comande piesele pe loc si cu atat mai mult daca ceea ce au oamenii nevoie se afla si pe stoc.

Zis si facut, am inceput sa ma interesez de cumpararea unui spatiu comercial tip hala, in care sa se poata pozitiona 3 elevatoare dar si niste spatii pentru birou, sala de asteptare plus un mic magazin de piese.

Pentru acest lucru apelat la Realkom imobiliare, pentru vanzari spatii comerciale in Bucuresti , firma care se ocupa cu inchirierea si vanzarea de case, apartamente si spatii comerciale de foarte mult timp. De ce Realkom? Pai pentru ca in urma cu cateva luni, prin intermediul lor am cumparat un apartament cu 3 camere foarte bine pus la punct si la un pret desutul de avantajos, plus ca am fost tratat foarte ok, angajatii fiind foarte amabili si sociabili ceea ce m-a ajutat enorm in luarea deciziei corecte. Plus ca am primit consultanta gratuita si mi s-a raspuns promt la toate nelamuririle.

I-am contactat, am stabilit o intalnire pentru a vizualiza cateva oferte care erau deja disponibile iar spre norocul meu, am gasit exact ceea ce cautam. Inclusiv cu cateva anexe interioare numai bune pentru birouri, sala de asteptare, magazin si depozit. Nici nu am stat pe ganduri si in cel mai scurt timp l-am achizitionat pentru ca nu puteam sa pierd o astfel de oferta.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro